Haberler

Muhteşem Val Saint Lambert Kristal Koleksiyonu

Güncelleme:

Belçika Konsolosluğu'nda sergilenecek olan muhteşem kristal koleksiyonunda bulunan göz kamaştırıcı ürünler, Aksigorta tarafından güvence altına alındı.

Aksigorta Güvencesinde

Dünyanın en büyük kristal üreticisi, zerafetin ve inceliğin gerçek simgesi Val Saint Lambert'in 30 Haziran tarihine kadar Belçika Konsolosluğu'nda sergilenecek olan muhteşem kristal koleksiyonunda bulunan göz kamaştırıcı ürünler, Aksigorta tarafından güvence altına alındı. Yeşil çini vazolardan şampanya kadehlerine, karaflardan New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nde sergilenen ve sonrasında Monaco Prensi Rainier ve Prenses Grace'e sunulan Queeensland Vazo'ya kadar birbirinden değerli parçalar Aksigorta tarafından sigortalandı.

Faaliyet gösterdiği iki asırdır Rus Çarından Osmanlı Padişahlarına kadar dünyanın dört bir yanındaki kraliyetlerin tedarikçisi olan dünyanın en büyük kristal üreticisi Val Saint Lambert, bugün geleneksel kesim ve renklendirme tekniklerini çağdaş, estetik bir kompozisyonla birleştirerek Kaleido Koleksiyonu gibi yeni tasarımlar gerçekleştirmektedir.

Val Saint Lambert'in koleksiyonu 30 Haziran tarihine kadar Belçika Konsolosluğunda görülebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Belçika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title