Haberler

"Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kanı Yerde Kalmayacak"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, olayların su yüzüne çıkması için çalıştıklarını ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun kanının yerde kalmayacağını belirterek, "Yazıcıoğlu davası birçok faili meçhulün de aydınlatılmasına"...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, olayların su yüzüne çıkması için çalıştıklarını ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun kanının yerde kalmayacağını belirterek, "Yazıcıoğlu davası birçok faili meçhulün de aydınlatılmasına vesile olacak" dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bozok, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yeni kurulan parti teşkilatının açılışına katıldı. Bozok, Muhsin Yazıcıoğlu davasının diğer birçok faili meçhul davanın aydınlatılmasına vesile olacağına inandıklarını belirterek, Yazıcıoğlu davasının en kısa sürede sonuçlanacağını söyledi. Bozok, "Rahmetli şehit liderimizle ilgili ne tür belge, bilgi ve komple teorileri varsa, ki binlerce kişiden bu tarz bulgular gelmişti.

Bunlar hepsi özel yetkili savcıya iletildi. Hepsi birebir gittiler

ifade verdiler. Biz de sayın genel başkanımızla birlikte Malatya'da özel yetkili savcıya gittik. Yargıya intikal etmiş bir konuyu burada kamuoyu ile paylaşmak doğru olmuyor. Ancak inşallah rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasının en kısa sürede sonuçlanacağına inanıyorum. Biliyorsunuz olayla ilgili olarak zaten 9 tane tutuklu kişi var. BBP Türkiye de bir ilki yaptı. Yani bu davayla alakalı Türkiye de ilk defa iki kez meclis araştırma komisyonu kuruldu. Devlet denetleme kurulu devreye girdi.

Olaylar çok su yüzüne çıktı. İnşallah rahmetli liderimizin kanı yerde kalmayacak. Onunla birlikte, Eşref Bitlis, Turgut Özal ve Hrant Dink gibi birçok faili meçhulünde aydınlatılmasına vesile olacak" dedi.

Büyük Birlik Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok'a, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğrafının bulunduğu plaket armağan etti. Daha sonra Bozok, partilileriyle gerçekleştirdiği fikir alışverişinde bulunmasının ardından ilçeden ayrıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Hasan Hüseyin Bozok Muhsin Yazıcıoğlu Bilecik Politika Güncel Haberler

title