Haberler

Muğla'da Sporcular Ödüllerine Kavuştu

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Kızılağaç mevkisinde düzenlenen Türkiye Enduro motosiklet yarışı sona erdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Kızılağaç mevkisinde düzenlenen Türkiye Enduro motosiklet yarışı sona erdi. 2 gün süren yarışlar sonucunda 6 kişi yaralandı.

Kızılağaç mevkiinde düzenlenen Türkiye Enduro 1. ayak şampiyonası sona erdi. 117 yarışmacının kıyasıya yarıştığı şampiyonada 6 kişi hafif şekilde yaralandı. Zor parkurlarda mücadele eden yarışmacıların engebeli pistte yaptıkları hareketler nefesleri kesti. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği yarışta sporcular engebeli yollarda zor anlar yaşadı. Bazı yarışçılar ise motosikletlerinden düştü. Yarışta 1 kişi ayağını kırarken, 5 sporcu ise 112 acil servis ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Birçok yarışçı ise motorlarından düşmesi sonucu hafif sıyrıklar ile yarışa devam etti. Nefes kesen yarışta zor anlar yaşayan sporcular 27 km'lik parkurda 3 tur atarak yarışı tamamladı. Yarışta dereceye giren sporcular Ovasis alış veriş merkezinde gerçekleşen ödül töreninde kupalarına kavuştu. Hacı lakabı ile Mustafa Özkeskin, A1 kategorisinde 1. olurken, Fırat Şahin 2., Ersoy Uzun 3. oldu. B1 Kategorisinde Turgay Özak 1., Yasin Cakı 2., Ercin Durmaz 3. oldu. 2A kategori 1.'si Sinan Memnun, 2B kategori 1.'si Erkan Özcan, 3A kategori 1.'si Burak Özdemir, 3B kategori 1.'si ise Harun Erdoğan oldu. Kupalarını Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün ile TMF Yönetim Kurulu üyeleri tarafından dereceye giren yarışmacılara verildi. Geçtiğimiz yıl yurtdışındaki motosiklet yarışlarında hayatını kaybeden Çöl Kaplanı lakaplı motosiklet yarışçısı Kemal Merkit anısına düzenlenen yarış sonrasında Merkit'in eşi Zeynep Mekit ise hobi 1.'si İlhan Karakaş ödülünü veridi.

A1 klasmanında 1'ci olan Mustafa Özkeskin gazetecilere yaptığı açıklamada zor bir yarış olduğunu belirterek, "Parkurlar çok zordu. Kıyasıya yarıştık. Çok yoğun bir ilgi vardı yarışlara. Ufak tefek yaralanmalar oldu ama çok şükür büyük bir kaza olmadı. Bizim sporda zaten yaralamalarda olur. Benim hedefim Türkiye şampiyonluğu" dedi.

Öte yandan, Onur Öztürk(30) isimli yarışmacısı ise sağ ayak bileğini yarışta kırdı. Öztürk Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Birçok yarışçının düşüş anları ise izleyiciler korku dolu anlar yaşattı. Sona eren yarışlarda şans eseri büyük yaralanmalar olmadı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Merkit Kızılağaç Türkiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title