Haberler

Muğla'da Mantar Toplamak İçin Ormana Giden Yaşlı Adam Kayboldu

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 80 yaşındaki Ali Başaran, mantar toplamak için gittiği ormanda kayboldu. Arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde Ali Başaran (80), mantar toplamak için gittiği ormanda kayboldu. Başaran'ın bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Çırkan Mahallesi Barbaros Hayrettin Sokak'taki evinden dün sabah saatlerinde çıkan Ali Başaran, yakındaki ormana mantar toplamaya gitti. Hava kararmasına rağmen Başaran eve dönmedi. Ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Durum Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bildirildi. AFAD'dan gelen ihbar üzerine Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği gönüllüleri, harekete geçti. Ekipler, Başaran'ın gittiği güzergahta gece saatlerinde arama kurtarma çalışması başlattı. Arama kurtarma çalışmalarına AKUT Bodrum ve Mahalle Afet Gönüllüleri ile Ali Başaran'ın yakınları da katıldı. Ormanda arama kurtarma çalışmalarının geniş bir alanda sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Başaran Bodrum Ormana Muğla Acil Durum Hava Durumu Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title