Haberler

Muğla'da Kimliği Belirsiz Ceset Bulundu

Muğla'da kimliği belirsiz ceset bulunduMuğla'da, mantar toplamaya giden bir köylü tarafından, sağanak yağış sebebiyle oluşan su birkintisinde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

Muğla'da kimliği belirsiz ceset bulundu

Muğla'da, mantar toplamaya giden bir köylü tarafından, sağanak yağış sebebiyle oluşan su birkintisinde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

Olay, bugün (Perşembe) akşam saatlerinde Menteşe ilçesinin Salihpaşalar Mahallesi'nde meydana geldi. Evinden ormanlık alana mantar toplamaya giden İbrahim Kara, köpeğinin sürekli havladığı bölgeye yöneldi. Sağanak yağış sonrası oluşan su birkintisindeki sazlıklarda erkek cesedi gören Kara, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine jandarma ve Muğla AFAD ekipleri sevk edildi.

Arazi şartlarının olumsuz ve alanın sulak olması nedeniyle AFAD görevlileri, cesedin olduğu bölgeye Zodyak bot ile ulaştı. Savcının incelemelerinin ardından botla karaya çıkarılan ceset, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cesedi bulan Kara, "Mantar toplamak için evden çıktım. Cesedi köpeğim buldu. İlk ne olduğunu bilemedim, sonra farkına vardım ve ihbarda bulundum" dedi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Kara Menteşe Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title