Haberler

Minik Yazarlardan Öykü Tepesi Kitabı

Güncelleme:

SINDIRGI DÜVERTEPE YBİO öğrencileri tarafından yazılan Öykü Tepesi hikâye kitabının tanıtımı yapıldı.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde eğitimde kaliteyi arttırmak ve okuma alışkanlığı kazandırmak adına devam eden BENGİ projesi kapsamında şair-yazar Mehtap Altan önderliğinde Düvertepe YBİO'da eğitim gören 19 öğrencinin yazdığı hikâyelerin yer aldığı Öykü Tepesi adlı hikâye kitabı çıkarıldı.

Köy okulu olarak görülen Düvertepe yatılı bölge okulu öğrencileri yalnızca ders kitaplarına boğmuyor. Her alanda eğitim anlayışı ile öğrencilerin kendilerini keşfetmeleri sağlanıyor.

Biri ilkokul, 18'i ortaokul öğrencisi olmak üzere öğrencilerin yaşamlarından esinlenerek yazdığı kısa hikayelerden oluşan Öykü Tepesi adlı kitabın tanıtımı Düvertepe YBİO' da düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi. Okul Müdürü Rasim Tokdemir kitabın yaklaşık 4 ay gibi bir sürede hazırlandığını belirtti. 127 sayfalık kitabın editörlüğünü yapan şair-yazar Mehtap Altan kitabın tanıtımını yaptı. Okuma alışkanlığı ile ilgili de çeşitli gösteriler yapıldı. Engelliler için işaret dili şeklinde yapılan gösteri büyük beğeni topladı.

Program sonunda öğrenciler yazdıkları kitabı imzaladı. Küçük yaşta bu tür bir organizasyonda yer alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.
Tanıtım Programına Balıkesir Vali Yardımcısı Bayram Ali Köse, Sındırgı Belediye Başkan yardımcısı Halil Aldemir, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Solak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, daire amirleri, protokol üyeleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehtap Altan Balıkesir Sındırgı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title