Haberler

Minik Öğrencinin Sorusu Doktoru Şaşkına Uğrattı

Güncelleme:

Kastamonu'da kan bağışı kampanyasına katılan öğrencilerden Ayşe T.'nin doktora sorduğu soru, görevli doktoru şaşkınlığa uğrattı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına 21 ünite bağış yapıldı. Tosya Cumhuriyet meydanında Kızılay'a ait Kan bağışı aracında düzenlenen ve gün boyunca süren kampanyada 21 ünite kan toplandığını ifade eden Tosya Kızılay Şube yetkilileri, vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

ÖĞRENCİLER SORU SORDU

Kan bağışının yapıldığı aracı ziyaret eden Fevzi paşa İlköğretim Okulu öğrencileri Kızılay doktoru Ahmet San'dan bilgi aldılar. İlkokul 1 ve 2.sınıf öğrencilerine kan bağışı hakkında bilgi veren doktor daha sonrasında öğrencilerden "Soru sormak isteyen var mı?" dedi.

"KAN VERİNCE KAN BAĞI MI OLUYOR"

Çocuklardan gelen soruları cevaplayan doktor Ahmet San, 2.sınıf öğrencisi Ayşe T.'nin sorduğu soruyu cevaplamakta zorlandı. Öğrencinin "Doktor amca şimdi biz kan bağışı yapıyoruz. Bir de kan bağı diye bir şey var biz kan bağışı yaptığımız kişi ile kan bağı mı kurmuş oluyoruz. Hem şimdi aramızda kan bağı olmadan o kanlar verdiğimiz kişiye nasıl gidiyor? Şimdi o kişi ile biz kan bağı ile bağlanmış mı oluyoruz?" sorusuna ise doktor Ahmet San şu cevabı verdi:

"Doktorluk hayatımın en zor sorularından biri ile karşılaştım. Kan vermenin vücuda hiçbir zararı yoktur. Vücutta dolaşan kan 120 günde bir kendini yenilemektedir. Kanın vücut içerisinde üstlendiği birçok görevler vardır. Kan verildiği zaman bu görevlerden hiçbirini aksatmaz. Aksine kan verildiği zaman vücut daha dinç olmakta ve insanlar kendilerini daha aktif hissetmektedirler."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet San Kastamonu Kızılay Tosya Sağlık Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (1)

Himm:

Cocuk un sordugu sorunun cevabi nerde?

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title