Haberler

Minik Ece Son Yolculuğu'na Uğurlandı

Güncelleme:

Arabalı vapur kazasında hayatın kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz, son yolcuğunu uğurlandı.

Arabalı vapur kazasında hayatın kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz, son yolcuğunu uğurlandı. Cenaze töreninde anne Ebru Güleren Yılmaz ve yakınlarının güçlükle ayakta durduğu görüldü.

ÜNLÜ OYUNCULAR DA CENAZEDEYDİ

Sirkeci-Harem seferini yapmaya hazırlanan arabalı vapurdan denize düşen araçta hayatın kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz için Halkalı Hoca Ömer Çetinsaya Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye anne Ebru Güleren Yılmaz ve aile yakınlarının yanı sıra ünlü oyuncular da katıldı.

Cenazede anne Ebru Güleren Yılmaz'ın makyöz olarak çalıştığı Karadayı dizisinin ünlü oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Şebnem Dilligil, Başak Okay, Leyla Tuğutlu, Aslı Orcan acılı aileyi yalnız bırakmadı. Ünlü oyuncu Halit Ergenç de cenazeye eşi Bergüzar Korel ile birlikte katıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Cenazede anne Ebru Güleren Yılmaz ve aile yakınları güçlükle ayakta durabildi. Minik Ece'nin cenazesinin camiye gelmesiyle gözyaşları sel oldu. Anne Ebru Güleren Yılmaz ve yakınları minik Ece'nin tabutuna son kez sarıldı.

Kılınan cenaze namazı ardından minik Ece Su Yılmaz için helallik alındı. Minik Ece'nin cenazesi, Halkalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İDO'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Deniz Otobüsleri'nden (İDO) yapılan açıklamada, Sirkeci Araba Vapuru İskelesi'nde dün 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın ölümüyle ilgili olay hakkındaki teknik ve adli soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Açıklamada, Ulaştırma Bakanlığı Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu üyelerinin bugün itibariyle İstanbul'a geldiği ve İstanbul Liman Başkanlığı ile birlikte tahkikatlarına başladığı vurgulandı. Ayrıca konuya ilişkin olarak Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturmasının da devam ettiği vurgulandı.

"ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜKTÜR"

İDO açıklamasında, "İDO olarak elimizde bulunan tüm bilgi ve görüntüleri yetkili makamlara teslim etmiş bulunuyoruz. Resmi incelemenin tamamlanmasının ardından inceleme sonuçlarını kamuoyuna açıklayacak ve raporun gereklerini yerine getireceğiz. Yaşanmış olan kazadan ve yolcumuzun ölümünden dolayı üzüntümüz büyüktür" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kenan İmirzalıoğlu Şebnem Dilligil Su Yılmaz Halkalı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (78)

izmirlimahmudsukur@hotmail.com:

ecesunun katili faşist diktatör boşbakan erdoğandır , ecesunun katilleri akpye oy atanlardır yarın izmirde ecesu için yürüyeceğiz

11
68
yanıtYanıtla
hazarcan66hazarcan66@yandex.com:

Yunanistana kadar yolun var,

yanıt0
yanıt0
BU ADAMDA İŞ VARmemetaltunbas@hotmail.com:

ne yalan söyleyeyim son bikaç aya kadar başbakanın bu kadar yüceltilmesine karşı biriydim ama durum öyle gösteriyorki gerçekten BU ADAMDA İŞ VAR demekki bu kadar hainler ulu maya başladılar ve buradan başka birşey daha çıkarabiliriz blkide bu ulumaların sebebi uluyanların değneyi görmelerinden de kaynaklanıyor olabilir. malum bi ata sözü var değneksiz köyde uluyanlardan geçilmez bundan önce değnek görmedikleri için bu kadar türemiş bu uluyan hainler.

yanıt0
yanıt0
fadimehazan.333@hotmail.com:

kullancak ölü bitti heralde bu sabiye sarcaksın insanım die dolaşıyorsun ortalıkda cehenneme doğru yürüyüşe başlayabilirsin mahluk

yanıt0
yanıt0
zaferzafer_can111@hotmail.com:

Mekanın cennet olsun KÜÇÜK MELEĞİM :(

46
6
yanıtYanıtla
BABAdarul-islam-@hotmail.com:

BUNLARA ÖNCE TUZ RUHUYLA GUSÜL ALDIRMAK LAZIM.

2
45
yanıtYanıtla
TIRPANpuccinena@gmail.com:

Posoflu Murat sen en güzelini söylemişsin... üzerine ne söylesek yetmez bu vicdansıza

yanıt0
yanıt0
mustafa gülhanmsgulhan2012@gmail.com:

Umarim adalet yerini bulur bizde gecen yil Esim ve ben anne ve babalarimizi kaybettik Tekirdağ limanında ne oldu kimseye bisey olmadi olan bizim anne babalarımiza oldu. Ailesine Allah sabirlar versin

42
0
yanıtYanıtla
iki yüzlü oyuncularunuttum@gmail.com:

Allah rahmet eylesin iki yüzlü oyuncular gene piyasaya çıkmış

26
14
yanıtYanıtla
yazık sizleremlht_smsk@windowslive.com:

ne demek bu pardon ama adamların iş arkadaşının çocuğu gelmesinler mi cenazesine? acıaını paylaşmasınlar mı? Nasıl bu derece cahil bi düşünceye sahip olabiliyor insanlar anlayamıyorum...

yanıt0
yanıt0
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title