Haberler

Mimarlık Fakültesi İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Geleceğin mühendislerini yetiştirmek amacıyla Erdemoğlu Holding tarafından Adıyaman’ın Besni ilçesinde modern bir mimariyle inşa edilen Mimarlık Fakültesi, üniversite adaylarının ihtiyaçlarına bir an önce cevap vermek için inşaat çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiriyor.

Geleceğin mühendislerini yetiştirmek amacıyla Erdemoğlu Holding tarafından Adıyaman'ın Besni ilçesinde modern bir mimariyle inşa edilen Mimarlık Fakültesi, üniversite adaylarının ihtiyaçlarına bir an önce cevap vermek için inşaat çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiriyor.

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Besni ilçesine yaptıkları öğrenci yurtları, taziye evleri, sağladıkları istihdam olanakları ve eğitim hayatına yaptıkları katkılarla doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren Erdemoğlu Holdingin Besni ilçesinde Mehmet Erdemoğlu'nun adına yaptırdıkları Mimarlık Fakültesi inşaatı ile yine Erdemoğlu ailesi tarafından Besni ilçe merkezinde yapılacak olan 16 derslikli Fen Lisesi arazisinde incelemelerde bulundu.

Besni'deki temaslarına ilk olarak 700 kişilik bir istihdam sağlayan Merinos İplik Fabrikasını gezerek başlayan Vali Nurullah Naci Kalkancı, burada en son teknolojik makinelerle ipliği üreten tesisin bölümlerinde incelemelerde bulunarak, işletmenin üretim aşamaları hakkında Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu'ndan bilgi aldı. Vali Nurullah Naci Kalkancı, Merinos İplik Fabrikasındaki incelemelerinin ardından Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu ile birlikte 2018-2019 öğrenim yılında öğrenci alımı yapacak olan ve inşaatı seri bir şekilde devam ederek sona doğru gelinen Mimarlık Fakültesi inşaatını gezdi. 240 dönümlük arazi üzerine inşa edilerek, sahip olduğu tüm sosyal donatılarıyla Besni ilçesine ayrı bir değer katıp, her alanda ilçenin önünü açacak olan Fakültenin tüm katlarını gezen Vali Kalkancı, inşaatın son durumu hakkında Ali Erdemoğlu'ndan bilgi aldı. Vali Kalkancı ve beraberindeki heyet, daha sonra Besni'de eğitimin çıtasını yükseltmek ve ilçenin eğitim alanında önemli bir eksiğini daha gidermek amacıyla Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu tarafından önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan 16 derslikli fen lisesinin yapılacağı arazide incelemelerde bulunarak, yapılacak olan okulun projesi hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Vali Nurullah Naci Kalkancı, toplumsal sorumluluk anlayışıyla Besni ilçesine yaptıkları öğrenci yurtları, taziye evleri, sağladıkları istihdam olanaklarıyla ülkemizde ve Besni'de lokomotif görevi gören ve gençlerin eğitim hayatına yaptıkları katkılarla doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu'na teşekkür ederek bir adet plaket verip, hayırlı hizmetlerinin devamını diledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdemoğlu Holding Naci Kalkancı Adıyaman Besni Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title