Haberler

MHP'li Oktay Vural'dan Şahan Gökbakar Çıkışı

Güncelleme:

Şahan Gökbakar'ın AK Parti'nin vizyon toplantısına katılmasını eleştiren MHP'li Vural, "Recep İvedik versiyonuna malzeme toplamak için mi gitti acaba?" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Şahan Gökbakar vizyon toplantısına niçin gitmiştir? Belki de yeni bir Recep İvedik versiyonuna malzeme toplamak için mi gitti acaba? Şafak Sezer niye gitmiştir? Sıfırlamada uzmanlaşan Erdoğan'a, beş hırsızın hikayesini anlatan Maskeli Beşler filmine konsept danışmanlığı yapsın diye olabilir mi acaba?" dedi.

"ERDOĞAN, ERDOĞAN'LIĞINI YAPMIŞTIR"

Parlamentoda basın toplantısı düzenleyen Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü grup konuşmasını eleştirdi. Erdoğan'ın MHP'yi hedefe koyarak düşmanlığını devam ettirdiğini ileri sürerek, "Başbakan'ın hedefinde IŞİD, PKK yoktur, MHP vardır. IŞİD, PKK dost, MHP düşmandır. Bölücüler, katiller onun için dosttur ama ülkücüler, milliyetçiler düşmandır. Mübarek ramazan ayında oruçluyuz ama Başbakan mide orucu tutuyor mu tutmuyorum bilmiyorum ama diline hakim olsa da vatandaşa iyi örnek olsa. Başbakan vatandaşa kötü örnek olmaya devam ediyor. Kış kışlığını, Erdoğan Erdoğan'lığını yapmaktadır" diye konuştu.

"YALANA TABİ OLMAMAK GEREK"

Başbakan Erdoğan'ın sürekli olarak düşman ürettiğini iddia eden Vural, "Bu kadar yalan iktidarı olmaz. Yalana tabi olmamak gerekir. (Vatandaşa) yalana tabi olmayın, bu yalanı söyleyeni yanınızdan uzaklaştırın, aksi takdirde bu yalanlara ortak olursunuz" ifadesini kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın "eşit bir yarışın içinde değiliz" dediğini ifade ederek, "Doğru söylüyor. Havuz medyası, iktidar, THY, uçaklar, helikopterler senin, valiler, kaymakamlar senin emrinde, TRT, müteahhitler, devlet imkanları, örtülü ödenek senin emrinde. Bunları sonuna kadar kullanan diğer adaylarla eşit değildir" diye konuştu.

"BAŞBAKAN GİTTİKÇE EVREN'LEŞİYOR"

Vural, medyanın kontrol edilmek ve yönlendirilmek istendiğini iddia ederek, sanatçıların vizyon belgesinin açıklandığı toplantıya vitrin malzemesi yapılmak için çağrıldığını savundu. Vural, "Açılım yapmışlardı, sporcuları, topçuları, popçuları toplamışlardı. Başbakan gittikçe Evren'leşiyor. Evren paşa da sanatçıları toplar, propaganda yapardı. Başbakan vitrinde sergileyeceği ürünü olmadığı için sanatçıları kullanmıştır. Her fırsatta sanatın içine tüküren, sanatçılara artiz bozuntuları diyen, ucube diyen bir Başbakan var. Keşke oraya giden sanatçılar, bu laflara karşı bir şey söyleyebilseydi" sözlerini sarfetti.

RECEP İVEDİK ÇIKIŞI

Oktay Vural, şöyle konuştu: "TEKEL'i özelleştirdi, kendi tekelini kurdu. Tek el vardır, o da Erdoğan'dır. Tek el de tek şer de tek bilen de odur. Kitap okumayan Başbakan kitap imzalatıyor. Yakında sanatçıları yine toplayıp, 'doğmamış çocuktan mektuplar' adlı kitabını imzalatacaktır. Sanatçılar oraya gitmiş. Neden gitmiştir? İlham almak için gitmiş olabilirler. Sanatçının sanatını icra ederken ilham alması çok önemlidir. Şahan Gökbakar niçin oraya gitmiştir? Belki de yeni bir Recep İvedik versiyonuna malzeme toplamak için mi gitti acaba? Şafak Sezer niye gitmiştir? Sıfırlamada uzmanlaşan Erdoğan'a, beş hırsızın hikayesini anlatan Maskeli Beşler filmine konsept danışmanlığı yapsın diye olabilir mi acaba? Metin Arolat, Erdoğan'a klip çekimleri için acaba pazarlama işine mi girmiş olabilir? Belki Orhan baba da 'batsın bu dünyaya, batsın böyle Başbakanlık diyerek, yeni bir şarkısına ilham almak için gitmiş olabilir. İlham kaynakları, perileri oradadır, onun için gitmiş olabilirler."



Kaynak: AA / Güncel

Şahan Gökbakar Oktay Vural Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500

Yorumlar (6)

CESİ:

BU KADAR İĞRENÇ BİR ADAMIN MHP DE NE İŞİ VAR, BİRİSİ DOĞRUYU SÖYLESİN BU ADAMI MHP NİYE TUTUYOR. ?

23
26
yanıtYanıtla
SOĞUK:

oktay vuralın chp''li bir vekilden farkı yok fazlası dahi var mhp den soğuttu muhafazakar ülkücüleri oktay bey partinin yakasından düşünüz layığı olduğunuz chp ''ye

22
24
yanıtYanıtla
son kale:

her zamanki gibi sonuna kadar haklı oktay vural adamsın

8
18
yanıtYanıtla
SANCARHANsancarhan@hotmail.de:

adamin dibi,zaten fark burada basliyor adam tanimlamasindan,parti ne ise secmenleride o

yanıt0
yanıt0
Aksakal:

Oktay Vural Hayatinda oturup dusunmusmu.. Ben Turkculugu savunuyorum ama Turkler bana oy vermiyor sebebi nedir diye.. Ben soyleyim MHP cumleten oy pazarlamacisi Milletten aldiklari namus oylarini gozunu kirpmadan CHP ye pekes cekerler.. BBP yi bile dislayan adamlardan bu ulkeye hic bir hayir gelmez.. Bir kac yil sonra HDP bunlardan daha fazla oy alip ana muhalefet olursa hic sasmam.. MHP tarihinin hic bir doneminde bu kadar aciz yonetilmemistir Nerede Rahmetli Turkes nerede bunlar..

13
5
yanıtYanıtla
DEMİRCİavnikeskin23@hotmail.com:

AKSAKAL RUMUZLU VATANDAŞ SEN MHP NİN CHP YE PEŞKEŞİNİ BIRAK TA ŞUNLARI İYİ DİNLE; AKP PKK İLE İŞBİRİĞİ YAPIYOR ŞEHİT KANLARIYLA YOĞRULAN ŞU TOPRAKLARI BÖLMEYE ÇALIŞIYOR İSRAİLİN KORKULU RÜYASI SURİYEYİ PARÇALAYIP PYD YE DEVLET KURDURAN IŞİD E SİLAH YARDIMI YAPARAK ORTADOĞUYU ATEŞ ÇEMBERİNE ÇEVİRENE BAK.İŞTE PEŞKEŞ DİYE BUNA DENİR

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title