Haberler

Mezunların Heyecan Dolu Günü

Güncelleme:

Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi ve Bizimkent İlköğretim Okulu'nda mezuniyet sevinci yaşandı.

Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi ve Bizimkent İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen mezuniyet törenlerine Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Diploma heyacanlarını aile ve öğretmenleri ile yaşayan mezun olan öğrenciler, okulun bayrak ve flamasını törenle son sınıfa geçen öğrencilere teslim ettiler. Mezun olan öğrencilerden başarı sıralamasında dereceye girenlere okul yönetimi ve protokol tarafından plaket ve hediyeler verildi.

"O Yılları Unutmayın"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u temsilen katılan ve kısa zaman önce 37.Mezunlar Günü'nü kutladıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Yeşil, "Okul yıllarının ve arkadaşlıkların unutulmadığına değinerek, lise yıllarını, okulunuzu unutmayın. Mezunlar günü tertip edin. Kalbi duygularla bahtınız açık olsun diyorum" dedi.

"Gençler Size Güveniyoruz"

Bir şükran duygusunun ifadesi olarak hazırlanan bu programlarda emeği geçenlere teşekkür eden Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ise "Bu memleketin geleceğinin daha da güçlenmesi, dik durabilmesi hepimizi ilgilendiriyor. Gençler sizlere güveniyoruz" diye konuştu.

Daha sonra Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti ve öğrencilere hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilerin kep atması, eğlence ve kokteyl etkinlikleri ile programlar sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mesut Demirkol Ahmet Hacıoğlu Efrahim Yeşil Beylikdüzü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title