Haberler

Metin Şentürk, Ordu'da engelliler için konser verdi

Güncelleme:

Ordu Valiliğince yürütülen "Hatırlanmak Bir Gün Değil, Her Gün Projesi" kapsamında şarkıcı Metin Şentürk konser verdi.

Ordu Valiliğince yürütülen "Hatırlanmak Bir Gün Değil, Her Gün Projesi" kapsamında şarkıcı Metin Şentürk konser verdi.

Vali Tuncay Sonel'in davetlisi olarak kente gelen Şentürk, Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde engeli olan bireylere yönelik programda şarkılarını seslendirdi.

Vali Sonel, yeşili ve mavisiyle ayrı bir güzelliğe sahip Ordu'da bugün kişiliği, sesi ve adamlığıyla çok güzel bir sanatçı olan Şentürk'ü ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Sonel, Ordu ailesi olarak değerli sanatçı Şentürk'e ve saz heyetine böylesine güzel ve mutlu bir ortam yarattıkları için çok teşekkür ederek, Şentürk'e çiçek verdi.

Metin Şentürk ise bu ihtişamlı ve anlamlı günde kendilerini Ordulularla bir araya getirdiği için Sonel'e teşekkürleri sunarak, "Bana gösterdiğiniz yakın ilgi, o büyük sevgi için ben de sizleri alkışlıyorum. Unutmayın hepimizin bir hikayesi var. Hepiniz hikayenizin kahramanı olmak için yaşayın. Sizleri çok seviyorum. Allah'a emanet olun." ifadesini kullandı.

Ordu'nun, kendisinde çok güzel hatıralar bıraktığını dile getiren Şentürk, "Sayın Valim, vali gibi vali değil, abi gibi vali. Çok değerlidir benim için. Kendisine sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diyerek, Vali Sonel'in sevdiği şarkıları da seslendirdi.

Etkinliğe, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ender Yanık, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, engelli bireylere yönelik bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, engeli olan vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Metin Şentürk Tuncay Sonel Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
title