Haberler

Mesir Macununu Kaşıkladılar

Güncelleme:

Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Mesir Macunu Tanıtım Aracı, '473'üncü Mesir Şenlikleri' kapsamında Türkiye'yi geziyor.

Aracın bu kez durağı Kayseri oldu. Vatandaşlar kaşıkla ikram edilen macuna ilgi gösterdi.

Manisa Turizm Derneği'nin Mesir Macununu tanıtmak amacıyla hazırladığı araç, Kayseri Kazancılar Çarşısı'nda vatandaşlara şifalı macunu tanıttı. Dernek görevlileri kaşıkla vatandaşlara macun ikram etti. Mesir Macununa Kayserililer yoğun ilgi gösterdi. Araç önünde zaman zaman uzun kuyruklar oluştu.

Bu yıl Mesir Şenlikleri'nin 473'üncüsünün yapıldığını ifade eden Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Halkla İlişkiler Koordinatör Mehmet Kemal Çolak, macunu ülke genelinde tanıtmak için yol çıktıklarını ve bu kapsamda bir hafta süreyle Kayseri'de etkinlik gerçekleştireceklerini söyledi. Vatandaşlara kaşıkla ücretsiz macun ikram ettiklerini belirten Çolak, "Mesir macunu 41 çeşit şifalı bitkiden yapılıyor. Tamamen doğal yollardan elde ediliyor. Birçok rahatsızlığa da iyi geliyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Çolak Kayseri Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title