Haberler

Meşaleli ve havai fişekli kayak şovu -

Bitlis'te meşaleli ve havaifişekli yapılan kayak gösterisi, güzel görüntüler oluşturdu.

Bitlis'te meşaleli ve havaifişekli yapılan kayak gösterisi, güzel görüntüler oluşturdu.

Bitlis Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen alp ve kuzey disiplini kayak yarışlarının finalinin ardından Erhan Onur Güler Kayak Tesisinde sporcular tarafından meşaleli kayak gösterisi yapıldı.

Havaifişek gösterisinin ardından ellerindeki meşalelerle kayan sporcular, Bitlislilere unutulmayacak güzellikte görsel bir şölen sundu.

Vali Veysel Yurdakul, Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, kayakçılar ve vatandaşlar, gösteri sonunda yere bırakılan meşalelerin etrafından yöresel türküler söyleyerek halay çekti.

Etkinliğin sonunda gazetecilere açıklamada bulunan Vali Veysel Yurdakul, kentte 180 sporcunun katılımıyla gerçekleşen kayak yarışmalarını görsel bir şölenle tamamladıklarını söyledi.

Gösteriyi 45 kayakçıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Yurdakul, "Sporcularımız finalin sonunda bize görsel bir şölen yaşattılar. Kayak merkezinin tepesinden aşağıya kadar ellerindeki meşalelerle güzel bir kayak şovu gerçekleştirdiler. Etkinliğe vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarımızla meşalelerden oluşan ateşin etrafında halay çektik. Vatandaşlar yöresel türküler eşliğinde halay çekerek etkinliğe neşe kattılar" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Valiliği Veysel Yurdakul Erhan Onur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title