Haberler

Bademcik ameliyatı sonrası hayatını kaybeden hastanın ölüm haberini veren doktor ortadan kayboldu

Güncelleme:

Almanya'da yaşayan Muammer Aydoğdu (55) tatil için geldiği Mersin'de nefes almakta güçlük çekince kentteki özel bir hastaneye başvurdu. 26 Aralık'ta bademcik ve geniz eti ameliyatı olduktan sonra taburcu edilen Aydoğdu'nun, operasyondan 17 gün sonra hayatını kaybetmesi üzerine ablası Songül Yıldırım ve yakınları, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İNCELEME BAŞLATILDI

Şikayet üzerine İl Sağlık Müdürlüğünce özel hastaneyle ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. Abla Songül Yıldırım, gazetecilere, ameliyat sonrası kardeşinde kanama olduğunu anlattı.

"BİZ NEYE UĞRADIĞIMIZI ŞAŞIRDIK"

Yıldırım, kanama üzerine kardeşinin aynı hastanede 5 gün daha tedavisine devam edildiğini belirterek, şöyle konuştu: "Daha sonra eve geldik ama kardeşim yine kanama geçirdi. Hemen ambulansı ve kardeşimin doktorunu aradık. Doktoru, ambulans doktoruna kendisinin yanına getirmelerini söyledi. Onlar kabul etmedi ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdük. Biz gittikten sonra doktoru geldi ve kendi hastanesine götürmek istedi. Doktoru, kardeşimi ikna ederek kendi arabasıyla özel hastaneye götürdü. Biz de o hastaneye gittik. Yukarı çıkarmış, bir süre sonra yanımıza gelerek 'hastayı kaybettik' dedi. Biz neye uğradığımızı şaşırdık."

ÖLÜM HABERİNİ VERDİKTEN SONRA DOKTOR ORTADAN KAYBOLMUŞ

Aydoğdu'nun yeğeni Haydar Yıldırım da doktorun ölüm haberini verdikten sonra ortadan kaybolduğunu ve kendisini bir daha görmediklerini öne sürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Almanya Aralık Mersin 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Erkan Can :

Otel sahibinin turizm bakanı,özel hastane sahibinin sağlık bakanı,kamu yönetimi mezununun ekonomi bakanı,konuyla ilgili bir makale bile okumamış insanın içişleri bakanı olduğu ülkede, nitelikli iş gücü doğal olarak yurtdışına kaçıyor. malesef elimizde kalanlar böyle doktorlar gayet normal..

78
34
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

doktorlarımız istifa ediyor ya özele yada avrupaya gidiyor yeterli bilgi birikimde doktor kalmadı kalmıyor hastanelerde olacagı bu ya özele git ya öl zaten sağlık bakanı bile özel hastane sahibi

59
27
yanıtYanıtla
taner ipek:

Hastaneler bir yatırım aracı olarak görülüyor parası varsa bir hastane açıyor, adamı varsa kanser ilacı satıyor

58
6
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

her iki taraf için de çok zor bir durum, hayat işte imtihan dünyası, Allah yardım etsin iki tarafa da

44
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title