Haberler

MERSİN 10 yıldır gönüllü olarak mezarlara bakım yapıyor

Güncelleme:

10 yıldır gönüllü olarak mezarlara bakım yapıyorMERSİN'in Erdemli ilçesindeki Arpaçbahşiş Yeniköy Mezarlığı'nın temizliğini ve bakımını gönüllü olarak 10 yıldır yapan 2 çocuk babası Hasan Ak (53), salgın nedeniyle boş kalan mezarların bakımlarını yapıyor.

10 yıldır gönüllü olarak mezarlara bakım yapıyor

MERSİN'in Erdemli ilçesindeki Arpaçbahşiş Yeniköy Mezarlığı'nın temizliğini ve bakımını gönüllü olarak 10 yıldır yapan 2 çocuk babası Hasan Ak (53), salgın nedeniyle boş kalan mezarların bakımlarını yapıyor.

Erdemli'nin Arpaçbahşiş Mahallesi Yeniköy Mezarlığı'nı gönüllü olarak temizleyen, bakımını yapan ve yabani otları yolup çiçekleri sulayan Hasan Ak, mahalle halkının büyük sevgisini ve takdirini topladı. Ak, boş zamanlarında mezarlığa gelip, gönüllü olarak çalışmalar yapıyor.

Çiftçilikle uğraştığını, yevmiye usulü çalışarak geçimini sağladığını anlatan Hasan Ak, Boş kalan zamanlarımda mezarlığa geliyorum ve burada bulunan yabani otları yoluyor, mezarlardaki susuz çiçekleri suluyor, her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışıyorum. Ben mezarlık ile ilgilenmekten çok mutlu oluyorum. Mezarlığımız için ihtiyaç olan çiçek ve fidanları orman işletme ve belediyemizden temin ediyorum. Diğer ihtiyaçları da mahalle sakinlerimizin desteği ile alıyoruz. Ben her bayram öncesi de yine sabahtan gelir, vatandaşlarımız mezarları sulanmış güzel bir şekilde bulması için temizlik yaparım. Ama bu yıl virüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için kimse gelemiyor. Bu bayram buruk geçiyor dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arpaçbahşiş Yeniköy Erdemli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title