Haberler

Mecnun Odyakmaz Problemler İnşallah Ortadan Kalkacak

Mecnun Odyakmaz Problemler inşallah ortadan kalkacak Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, seçimlerde iki adayın yarışmasını temenni ettiklerini ancak bunun olmadığını belirterek, Statü gayet net dedi.

Mecnun Odyakmaz Problemler inşallah ortadan kalkacak

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, seçimlerde iki adayın yarışmasını temenni ettiklerini ancak bunun olmadığını belirterek, Statü gayet net dedi.

Başkan Odyakmaz, Gönül isterdi ki iki aday olsun. Bu iki adayla yarışılsın, hakeden de demokratik bir yolla kazansın isterdik. Ama kurallar da önemli tabi. Kurallar uygulanması gerekiyor. Yoksa kaos oluşur. Bugün Yıldırım Başkan yeterli imzayı topladıktan sonra tek aday olarak seçime girdi ve kazandı. İnşallah önümüzdeki süreç hem kendisi için hem bizler için, Türk futbolu için hayırlı olur. Geçtiğimiz dönemde sanılmasın ki çok her şey güllük gülistanlıktı da tekrar Yıldırım Başkan seçildi. Hayır, burada iyi niyet göstergesi vardı. Bir takım problemler var. İnşallah bunlar önümüzdeki süreçte ortadan kalkar. Mevcut başkan iyileştirerek yönetimine devam eder dedi.

Problemlerin kalkacağına inanıyor musunuz sorusuna Odyakmaz, Tabi ki. Bunun takipçisi delegeler de kulüpler de olacak. Bu yönde de teşvik edecek, asgari müşterekte de buluşulacak ve bu problemler ortadan kalkacak yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mecnun Odyakmaz Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title