Haberler

Matso "Etkin Satış Stratejileri" Eğitiminin İkincisi Sona Erdi

Güncelleme:

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Girişimcilik Akademisi tarafından satışta başarı oranını artırmak amacıyla "Etkin Satış Stratejileri" eğitiminin ikincisi düzenlendi.

MATSO binasında Oda üyelerine yönelik gerçekleşen eğitime 30 kişi katıldı. Eğitmen İrfan Kaya tarafından verilen eğitim sonunda düzenlenen törenle katılımcılara sertifikaları MATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Özgür Taşar ve Hüseyin Akın tarafından verildi.

Taşar, "ilçe ekonomisini güçlendirmek için çaba gösteriyoruz"

Törende konuşan MATSO Yönetim Kurulu Hüseyin Özgür Taşar, göreve gelmelerinin ardından başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek hedeflerinin üyesi mutlu bir Oda, ekonomisi güçlü bir Manavgat olduğunu söyledi.
Manavgat'ın ekonomisinin güçlenmesi ve ilçede ihracat oranını artırmak için verdiklerinin çabanın meyvelerini vermeye başladığına vurgu yapan Taşar, "MATSO yönetimi olarak göreve geldikten sonra ilçemizde yok denecek kadar az olan ihracat oranını artırmak için çeşitli çalışmalar yaptık. Son bir yılda ilçemizde ihracat oranı yüzde 62.2 arttı. Oda olarak KOSGEB ile birlikte sürekli "Girişimcilik Eğitimi" açıyoruz. Bu eğitimler sonunda açılan iş yerleri ile ilçemizin ekonomisi ve istihdamına katkı sağlanması için çaba gösteriyoruz" dedi.

Oda olarak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için 1996 yılından bu yana çaba gösterdiğini belirten Taşar, İlçede OSB kurulması halinde ilçede ekonomisinde üretim ve istihdama katkı sağlayacağını ve üretimin artması ile ilçe ekonomisinin daha da güçleneceğini söyledi. Taşar, MATSO olarak yapacakları Turizm Fakültesi'nin de ilçenin kültür ve ekonomisine katkılar sağlayacağına işaret etti.

Akın, "Üyelerimize yönelik çeşitli eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz"

MATSO Yönetim Kurulu Hüseyin Akın ise Oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik düzenlenen "Etkin Satış Stratejileri" eğitiminin kurumsal ve kişisel gelişimine katkı sağlayacağını belirterek son bir ay içerisinde ikincisi gerçekleşen eğitimin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Akın, Oda olarak üyelerin gelişimine yönelik çeşitli eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından katılımcılara sertifikalarını verdi. Toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile tören sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Özgür Hüseyin Akın İrfan Kaya Manavgat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title