Haberler

Marmaris'e Denizden 1208 Turist Geldi

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bu yıl 3'üncü kez yanaşan Malta bayraklı dev yolcu gemisi 'Zenith', çoğunluğu İspanyol 1208 turist getirdi.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bu yıl 3'üncü kez yanaşan Malta bayraklı dev yolcu gemisi 'Zenith', çoğunluğu İspanyol 1208 turist getirdi.

Yunanistan'ın Santorini Adası'ndan gelen 208 metre boyunda, 29 metre genişliğinde ve 47 bin 413 groston ağırlığındaki 'Zenith' isimli kruvaziyer, bu sabah Marmaris 1208 yolcu ve 591 mürettebatı ile Marmaris Limanı'na geldi. Gümrük işlemleri tamamlanan turistler, gruplar halinde gemiden inerek yat limanı, kordon boyu ve Atatürk Caddesi'nde yürüyüş yaparak ilçeyi tanımaya çalıştı. Marmaris Kalesi ve içindeki müzeyi ziyaret eden turistler, bölgenin tarihi hakkında bilgi aldı. Bazı yolcular deniz kenarındaki kafeterya ve restoranlarda oturarak vakit geçirirken, bazıları Marmaris Kapalı Çarşısı'nı gezerek alışveriş yaptı. Turistler, turizm sezonunun ilk günlerinde ilçeye hareketlilik kazandırdı. Turistlerin bir kımı da önceden planlanan şehir ve köy turlarına katıldı. Gemi, bugün saat 15.00'de İzmir'e hareket edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Zenith Malta Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title