Haberler

Manisa - Eski Vekilden İlaçsız Tedavi

Eski vekilden ilaçsız tedavi MANİSA'da alternatif tıp üzerine sağlık merkezi açan eski AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, hastaları hiç ilaç kullanmadan uyguladıkları sülük terapisi, harcamat ve detoksla tedavi edeceklerini söyledi.

Eski vekilden ilaçsız tedavi

MANİSA'da alternatif tıp üzerine sağlık merkezi açan eski AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, hastaları hiç ilaç kullanmadan uyguladıkları sülük terapisi, harcamat ve detoksla tedavi edeceklerini söyledi.

Yunusemre İlçesi Hafsa Sultan Mahallesi'nde alternatif tıp üzerine hizmet verecek My Yurttaş Şifa Merkezi'ni açan eski AK Partili Milletvekili Genel Cerrahi Uzmanı. Op. Dr. Muzaffer Yurttaş, Manisa'daki bu merkezde hastaları müzikle karşılayarak şifa dağıtmaya çalışacağını söyledi. Manisa'nın endemik bitki cenneti olduğunu ve bitkilerin şifasını hastalara hissettireceklerini vurgulayan Yurttaş, "Biz batı tıbbına yönelik eğitim aldık ama bir de doğu tıbbı var. Burada arınma, detoks, hacamat, sülük terapisi, ozon terapisi var. İnsan vücudunda çok fazla ilaç kullanmadan, bazen hiç kullanmadan uyguladığımız terapi yöntemlerimiz var" dedi.

SÜLÜĞUN FAYDALARI

2011-2015 yılları arasında milletvekilliği yapan Yurttaş, Sağlık Bakanlığı hastanelerinde tamamlayıcı tıp üzerine hizmet verilmediğini söyleyerek Avrupa'nın birçok kentinde ise bu hizmetlerin uygulandığına dikkat çekti. Türkiye'deki sülüklerin yüzde 90'ının tedavide kullanılabileceğini belirten Yurttaş, "Sülük tedavisi her hastaya uygulanmaz. Kullanılacak olan sülükler özel yetiştirilmiş tıbbi sülükler olması gerekiyor. Sülük sadece kan emmekle kalmaz, vücuda 100'ün üzerinde enzim salgılar. Aynı zamanda romatizmal etkilerle kan dolaşımını arttırır, toksit maddeleri uzaklaştırır. İnsanların bu tedavilere karşı bir çekinceleri oluşmuş. Ama bilimsel yöntemlerle izah ettiğimizde büyük bir merak olduğunu görüyoruz. Sülük tedavisi 2014 yılında yasallaştı" diye konuştu.

Vakum yolu ile kan alma yöntemi olarak bilinen hacamatın ise bulaşıcı hastalık konusunda bilgisi olmayanlar tarafından uygulandığı için hepatit B gibi hastalıklara neden olduğunu hatırlatan Muzaffer Yurttaş, bilimsel olduğuna inanmadıkları faydası kesin olmayan hiçbir metodu asla uygulamayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Yurttaş Yunusemre Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title