Haberler

Manisa Borçları Muhtar'ı İntihara Sürükledi

Borçları Muhtar'ı intihara sürüklediMANİSA'nın Alaşehir ilçesinin kırsal Sarıpınar Mahallesi Muhtarı 45 yaşındaki Yaşar Bilgin, çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle intihar etti.

Borçları Muhtar'ı intihara sürükledi

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinin kırsal Sarıpınar Mahallesi Muhtarı 45 yaşındaki Yaşar Bilgin, çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle intihar etti.

Bugün saat 16.00 sıralarında, Beşeylül Mahallesi, Kurtuluş Caddesi'nde park halindeki 45 KA 6983 plakalı otomobilden bir el silah sesi duyulması üzerine koşan vatandaşlar, bir erkek cesedi ile karşılaşıp, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle intihar ettiği belirlenen kişinin aynı zamanda dayıbaşılık da yapan Sarıpınar Mahallesi Muhtarı Yaşar Bilgin olduğunu belirledi. İki dönemdir muhtarlık görevini yürüten evli, 2 çocuk babası Bilgin'in piyasaya olan borçları nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu bu nedenle intihar etmiş olabilececeği ileri sürüldü. Muhtar Bilgin'in cesedi polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis, Bilgin'in intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Bilgin Sarıpınar Alaşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title