Haberler

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, görev sürecinde desteklerini esirgemeyenlere teşekkür etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, kentteki görev sürecinde kendine desteklerini esirgemeyen Malatyalılara teşekkür etti. Dağdeviren, pandemi ve deprem gibi zor süreçlerde özveri ile görev yaptıklarını belirterek, devlet büyükleri, paydaşlar, mesai arkadaşları ve Malatyalılara teşekkür etti. Ayrıca, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, kentteki görev sürecinde kendine desteklerini esirgemeyen Malatyalılara teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren bugün kentten ayrılacak olması nedeni ile bir veda mesajı yayınlandı. Dağdeviren mesajında, pandemi, deprem gibi zor süreçlerde özveri ile görev yaptıklarını belirterek süreç içerisinde kendilerine destek olan devlet büyükleri, paydaşlar, mesai arkadaşları ile Malatyalılara teşekkür etti.

Yaklaşık 4 yıldır kentte görev yaptığını kaydeden Dağdeviren 6 Şubat depremlerinden hayatlarını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet diledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ercan Dağdeviren Malatya Deprem Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title