Haberler

'Lpg'de Kokuyu Dikkate Alın'

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Hüseyin Barut, LPG'li araç kullanıcılarını uyardı, en ufak dahi olsa gaz kokusu hissedilmesi halinde sızdırmazlık kontrolü yaptırılması gerektiğini söyledi.

Antalya'da 2 yaşındaki Asmin Cuman'ın içinde bulunduğu LPG'li otomobilin alev topuna dönmesinin ardından yaşamını yitirmesi, dikkatleri LPG'li araçlara çevirdi. MMO Antalya Şube Başkanı Hüseyin Barut, LPG'li araç sahiplerini uyardı. Otomobil içerisinde en hafif dahi olsa gaz kokusu hissedilmesi halinde sızdırmazlık kontrolünün yaptırılması gerektiğini vurgulayan Barut, "Aracında koku olan varsa, sızdırmazlık merkezimize gelsin, ücretsiz kontrolünü yapalım" dedi.

LPG'li araçlarda gaz kokusunun geçiştirilmemesi ve ihmal edilmemesi gereken bir durum olduğunu anlatan MMO Şube Başkanı Hüseyin Barut, "Bu koku geçer diye düşünmesinler. En kısa sürede kontrol ettirmeleri gerekiyor. Sebep olsun olmasın bunun önemi çok büyük" diye konuştu.

BİLİRKİŞİ RAPORU BEKLENMELİ

Antalya'da meydana gelen olayın neden kaynaklandığına ilişkin bir yorum yapmasının doğru olmayacağını da anlatan Hüseyin Barut, bunun için bilirkişi raporunu bekleyeceklerini aktardı. Barut ayrıca, kendilerinden herhangi bir bilirkişi talebinde bulunulmadığını da belirtti.

YANARAK CAN VERDİ

Kepez İlçesi'nde önceki gün, büyüklerinin çay içmeye giderken park halinde bıraktığı LPG'li otomobilde çıkan yangında 2 yaşındaki Asmin Cuman yanarak ölmüştü. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Barut Antalya Lpg Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title