Haberler

Lc Waikiki Öğrencilerle Buluştu

Güncelleme:

Lc Waikiki İstanbul Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu.

Hazır giyim sektörünün lider markalarından LC Waikiki'nin satınalma ve tedarik zinciri yönetim çalışmaları İstanbul Üniversitesi'nde anlatıldı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda, Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörünün küresel rekabet içerisindeki yeri, mağazacılık trendleri ve tedarik zinciri operasyonları da ele alındı.

Tema Grup Satınalma Koordinatörü Dr. Hasan Hasta, İstanbul Üniversitesi'nde Sosyal Bilimler Enstitüsü Tedarik Zinciri Yönetimi ile Uluslararası İşletmecilik Yönetimi Yüksek Lisans Programı öğrencilerinin konuğu oldu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Erdal ve Tedarik Zinciri Yönetimi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emrah Cengiz'in de katıldığı toplantıda konuşan Hasan Hasta, 'LC Waikiki– Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Çalışmaları' konulu bir sunum yaptı. Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörünün küresel rekabet içerisindeki yeri, mağazacılık trendleri ve tedarik zinciri operasyonlarının ele alındığı toplantıya öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

LC Waikiki hazır giyimin lider şirketi

LC Waikiki'nin Ipsos KMG'nin yaptığı araştırmaya göre 2004 yılından beri hazır giyim perakende sektörünün lideri olduğunu hatırlatan Hasta, "LC Waikiki'nin Türkiye'nin 70 ilinde 361 mağazası, yaklaşık 15 bin çalışanı bulunuyor. Yurtdışında ise Almanya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Irak, Mısır, Kazakistan, Romanya ve Rusya gibi ülkelerde 30 mağazamız bulunuyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Üniversitesi Lc Waikiki Tema Vakfı Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title