Haberler

Lc Waikiki'den Anneler Günü'ne Özel Defile

Güncelleme:

Anneanne, anne ve torundan oluşan üç kuşağın birlikte sahneye çıkması büyük ilgi gördü

Türkiye'nin hazır giyim sektöründe lider markası LC Waikiki, Anneler Günü'nü çok özel bir defile ile karşıladı. METROCITY Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen defilede anneler çocukları ile birlikte podyumda boy gösterdi. Defilede anneanne, anne ve torundan oluşan üç kuşağın birlikte sahneye çıkması da büyük ilgi gördü. Ayrıca bir anne adayı ile ikiz çocuk sahibi bir anne de çocukları ile defilede yer aldı.

"İyi Giyinmek Herkesin Hakkı" anlayışıyla yıllardan beri tüm özel günlerde ailelerin yanında olmayı sürdüren LC Waikiki 12 Mayıs 2012 Cumartesi günü METROCITY Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde "Annem ve Ben" isimli özel bir defile gerçekleştirdi. Defile kapsamında birlikte podyuma çıkan anneler ve çocukları, LC Waikiki'nin 2012 Yaz Koleksiyonu'nun en dikkat çeken parçalarını ziyaretçilere tanıttı. LC Waikiki çocuklarının annelerine podyumda çiçek hediye etmeleri de izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yetişkin, genç, çocuk, kreş ve bebek koleksiyonlarıyla tüm aile bireylerinin ihtiyaçlarına cevap verebilen LC Waikiki, ilkbahar-yaz koleksiyonlarındaki trend ürünlerin yanı sıra hamile, tatil ve davet gibi özel koleksiyonlarıyla da izleyenlerin ilgisini çekti. Anneler Günü kapsamında ilk kez üç kuşağın birlikte podyuma çıktığı bir defileyle ziyaretçileri karşılayan LC Waikiki, tüm annelerin Anneler Günü'nü bir arada olmanın mutluluğunu paylaşarak kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Lc Waikiki Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title