Haberler

Kütahya'da Bayram Coşkusu

Kütahya’da Kurban Bayramı halkla iç içe kutladı.

Kütahya'da Kurban Bayramı halkla iç içe kutladı. Tüm sivil-resmi kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş bayramlaşmak için Ulu Cami'de bir araya geldi.

Protokol üyeleri, bayram namazı sonrası vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, halkın bayramını kutladı.

Geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı ve İshak Gazel ile Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, STK'ların temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ahmet H. Nayir, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Vatandaşları olası kazalara karşı trafik kurallarına uymaları noktasında uyaran Vali Nayir, "Bizler bu bayramlarda birlik ve beraberliğimizi, dostluğumuzu, akrabalığımızı yeniden hatırlayarak, varsa küskünleri barıştırarak bu bayramları hem fert hem de toplum hayatında daha kıymetli hale getirmek için gayret sarf ediyoruz. Kütahya'mızda da mutlu, huzurlu bir hava içerisinde inşallah bu bayramımızı da hep birlikte, birlik ve beraberliğimize katkısıyla idrak etmiş olacağız. Bütün hemşehrilerimize hayırlı bir bayram diliyorum. Bayram sebebiyle memleketlerine giden vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uyarak kazasız belasız şekilde evlerine dönmelerini diliyorum" diye konuştu.

Bayramlaşmanın ardından Kütahya Belediyesi tarafından halka simit ve çay ikram edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Şükrü Nazlı Kurban Bayramı İshak Gazel Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title