Haberler

Kurtuluş Töreninde, 'Türk Askeri İşkence Yapar Mı?' Tepkisi

Güncelleme:

Rize'nin Pazar İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşu törenle kutlandı. Törende düşman askerinin üzerine basılınca "İşkence yapmayın. Türk askeri işkence yapar mı?" tepkisi yükseldi.

Rize'nin Pazar İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşu törenle kutlandı. Törende milis kuvvetlerini canlandıranlardan bir kişinin yerde yatan temsili düşman askerinin üzerine ayağıyla basması tepki gördü. Bir çok kişi, "İşkence yapmayın. Türk askeri işkence yapar mı?" dedi.

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU CANLANDIRILDI

İlçe meydanında gerçekleştirilen törene Pazar Kaymakam Vekili, Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunma ve saygı duruşu ile başlayan törende ilçenin düşman işgalinden kurtuluşu canlandırıldı.

"EVİMİZDEN ÇIKAMAZ OLDUK"

Rus işgalinin ardından bölgeye giren Rum ve Ermeni çetelerinin Türk vatandaşlarına kötü muamele yapması ile başlayan temsili canlandırmada, "Rus askerleri yolumu kesti, zor kurtuldum anne. Biz ne zaman özgür olacağız?" diye dert yanan genç kıza annesi, "Bak bu gavurların yaptığına. Evimizden çıkamaz olduk" cevabını verdi.

İşgal güçlerinin erkekleri öldürerek kadınlara işkence ettiği canlandırmada milis kuvvetleri düşman güçlerini etkisiz hale getirdi, binaya Türk bayrağı astı.

"TÜRK ASKERİ İŞKENCE YAPAR MI?"

Canlandırmada, çatışma sonrasında esir alınan düşman çetecilerden birinin üzerine milis kuvvetlerinden bir kişinin ayağıyla basmasına bazı vatandaşlardan tepki geldi. Vatandaşlar, "İşkence yapmayın. Türk askeri işkence yapar mı?' sözleri ile tepkilerini dile getirdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Türkmen Ahmet Basa Hemşin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (13)

Nart AdigeMobil-IOS:

Rize'de savaş mı oldu ki, kurtuluş günü olsun

12
0
yanıtYanıtla
Conkbayırı:

Türk askeri kendi matarasından esir askere su ikram eden, imanlı, ALLAH korkusu olan, cengaver, asil ordudur.

8
3
yanıtYanıtla
pars demir mhp cCcMobil-ANDROID:

allahin gunfileri türk askeri iskence yapsaydi teslim olan teroristler suanda yoktu

5
4
yanıtYanıtla
DERSiM li 62Mobil-ANDROID:

tum dunya iskenceyi turk askerinsen ve turk polisinden ogrendi turk askeri ve polisi barbar dir...

2
5
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

KEKOWA. . İNGİLİZ''E ''KÖPEKLİK'' YAPAR, KENDİ DEVLETİNE İSYAN, KENDİ ORDUNA ATEŞ EDERSEN KARŞILIĞINI ALIRSIN. .

6
1
yanıtYanıtla
Asil TürkMobil-ANDROID:

Kekova denen kıro Tunceli'de Türk askeri nin karakolllarini basıp siz katletmedinizmi.

4
2
yanıtYanıtla
furkan sevalMobil-ANDROID:

kekowa senin o dediğini pkk yapmistir. arastir beynini yikatma ;) turk askeri tarihinde hic bir kimseye zarar vermemistir. ac tarihi oku biraz

3
2
yanıtYanıtla
KarabasanMobil-ANDROID:

keko sen Tunceli'de takılı kalmışın kaseti değiştir. ...yakındır Osmanlı topraklarını geri alacak...

1
3
yanıtYanıtla
altı ok:

Hükümetimiz suçlu niye pkklılara çok yüz verip şımarttı

3
1
yanıtYanıtla
Rize işgalmi oldukimobilWeb@haberler.com:

Millet olmuş hepten tiyatrocu

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title