Haberler

Kurtlar Vadisi Vatan' Oyuncuları Osmaniye'de

'KURTLAR Vadisi Vatan' filminin tanıtımı için Osmaniye'ye gelen Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak hayranlarıyla buluştu.

'KURTLAR Vadisi Vatan' filminin tanıtımı için Osmaniye'ye gelen Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak hayranlarıyla buluştu.

Yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, 15 Temmuz darbe girişimini ele alan filmin ünlü oyuncuları Park 328 Alıveriş Merkezi'nde sevenleriyle bir araya geldi. Filmin başrol oyuncusu, 'Kurtlar Vadisi' dizisiyle tanınan Necati Şaşmaz ve beraberindekilere alışveriş merkezine gelen hayranları yoğun ilgi gösterdi. Şaşmaz, gördüğü ilgiden memnun olurken, evlere 14 yıldır her perşembe akşamı evlere misafir olduklarını belirterek, "Demlemiş olduğunuz çayları beraber yudumluyorduk. Kurtlar Vadisi Vatan filmiyle de böyle gösterimler bahanesiyle sizlerle beraber olma fırsatını bulmuş olduk" dedi. Diziye bir süre ara verildiğini belirten Şaşmaz şöyle devam etti:

"İnşallah 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin vizyonu bittikten sonra, şubat ayı gibi televizyonda da dizi olarak karşınızda olacağız. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlar, yapılmış planlar vardı. Ama unuttukları bir şey vardır. Bu milletlin iradesi ve Allah'ın en iyi plan yapıcı oluşu, o en iyi planı yaptı ve bütün planları bozdu. Bu sebeple o gece itibariyle, 15 Temmuz gecesi itibariyle, gazilerimize sıhhatler, şehitlerimize rahmetler diliyorum. Siz vatan evlatları onlar gibi bu göreve hazır olduğunuzu da biliyorum. Biz elimizden geleni yaptık. O gün darbe girişimi gerçekleşmiş olsaydı, bu gün yaşamış olduğumuz Kuzey Irak'taki sınırımızda yaşadığımız sıkıntıları yaşamış olacağımızı Kurtlar Vadisi Vatan filminde gösterdik."

Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak'ta kısa birer konuşma yaparak hayranlarına teşekkür etti. Buluşmanın ardından program, Kurtlar Vadisi Vatan filminin gösterimiyle devam etti.

- Osmaniye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cahit Kayaoğlu Necati Şaşmaz Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title