Haberler

Kurtiz'in Otopsi Raporu Sonucu: Kalp Rahatsızlığından Öldü

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in otopsi raporunda kalp krizi sonucu öldüğü açıklandı.

Türk sineması ve tiyatrosunun usta ismi Tuncel Kurtiz, Eylül 2013'te sabah spordan döndükten sonra aniden fenalaşarak hayatını kaybetmişti. Yaşananların ardından savcılık otopsi raporu talep etmişti. Otopsi raporı savcılığın eline ulaştı. Rapora göre, Kurtiz kalp krizi sonucu hayata sözlerini yumdu.

SAVCILIK OTOPSİ RAPORU İSTEDİ

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Kurtiz olay sırasında evde yalnız olması sebebiyle ölümünü araştıran olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık geniş çaplı soruşturma başlattı. Kurtiz'in ölümünün şüpheli olabileceği ihtimalini değerlendiren savcılık, Adli Tıp Kurumu'ndan kesin ölüm sebebi ile ilgili rapor talep etti.

ÖLÜM NEDENİ: KALP RAHATSIZLIĞI

Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen kesin rapor, savcılığa geçtiğimiz günlerde ulaştı. Rapora göre; Kurtiz kalp ve damar hastalıkları sebebiyle, yani kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Kurtiz'in kanında alkol ya da siyanür tespit edilmedi. Kurtiz'in cenazesi, İstanbul Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenin ardından, vasiyeti doğrultusunda Kazdağları eteklerindeki Çamlıbel köyüne götürülmüştü.

10 BİN KİŞİ UĞURLAMIŞTI

Kurtiz, sanat dünyasının ünlü isimlerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törenle. kendisinin de istediği gibi denizi gören ve yol kenarında bulunan bir mezar yerine defnedilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Adli Tıp Kurumu Tuncel Kurtiz Türkiye Eylül Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

umutkıratlıumutkiratli@hotmail.com:

Kimin çoçuğu olduğun belli değildi kalkıp gezi parkını destekliyordun. seviliyorsunuz gençler dedin, ama emin ol lanetli insan tarih bunu hatırlayacak ALLAH günahlarını affetsin.

6
29
yanıtYanıtla
emrebulutemrebulut@yahoo.com:

bak işte bir vatan evladı daha ne guzel msj yazmıssın eline sağlık dine düşman gitti bakalım geziciler yada tarık akan kurtarabılcemı

yanıt0
yanıt0
EFEKENTLİsalih_555demir@hotmail.com:

ÖYLE VEYA BÖYLE NE FARK EDİYOR OLAN ÖLENE OLUYOR BU SAAT'TEN SONRA BİZLERE SADECE DUA ETMEK DÜŞÜYOR DAHA ÇOK İŞ VARDI YAPACAK AMA MALESEF NASİP DEĞİLMİŞ OLMADI OLAMADI ALLAH RAHMET EYLESİN BÜYÜK USTA VE BÜYÜK SES

17
5
yanıtYanıtla
muratgundi_0102@hotmail.com:

ölüye saygı gösteremeyecek kadar küçük beyinli insanlar nede çokmuş.

10
2
yanıtYanıtla
asanc@hotmail.com:

ne zamandan beri daha eni mi açıklıyorlar

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title