Haberler

Kur'an-ı Kerim, Ezan ve Hutbeyi Güzel Okuma Yarışması

Çekerek Atatürk İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü tarafından Kur'an-ı Kerim, Ezan ve Hutbeyi Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Çekerek Atatürk İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü tarafından Kur'an-ı Kerim, Ezan ve Hutbeyi Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen yarışma, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Yarışmaya katılan öğrenciler daha sonra Kur'an-ı Kerim, ezan ve hutbeyi güzel okuyabilmek için çaba sarf etti.

Yarışma sonunda Kur'an okuma dalında erkeklerde Abdurrahman Yılmaz, kızlarda Dilara Başaran, hutbe okumada Beratcan Daştan, ezan okuma yarışmasında ise Cafer Kaya birinci oldu.

Yarışmayı takip eden Çekerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Akkan, güzel bir yarışma olduğunu, öğrencilerin üç dalda da oldukça başarılı bir performans gösterdiklerini söyledi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür eden Akkan, "Öğrencilerimiz böyle bir yarışmaya katılmakla büyük bir cesaret örneği gösterdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Abdurrahman Yılmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title