Haberler

Koru'dan İhsanoğlu Adaylığına "Nur Serter" Benzetmesi

Güncelleme:

CHP'nin çatı adayı olarak İhsanoğlu'nu göstermesine, Star Gazetesi yazarı Fehmi Koru "AK Parti'nin Serter'i aday göstermesi gibi" yorumunda bulundu.

CHP’nin çatı adayı olarak MHP’ye önerdiği eski İKÖ Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına, Star Gazetesi yazarı Fehmi Koru, Habertürk'te katıldığı programda "AK Parti'nin CHP'li Nur Serter'i aday göstermesi gibi bir şey" yorumu geldi.

FEHMİ KORU'DAN İLGİNÇ BENZETME

Star Gazetesi yazarı Fehmi Koru, Habertürk'te katıldığı programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP lideri Bahçeli'ye çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adını önermesine ilişkin yorumlarda bulundu. Koru, İhsanoğlu'nun adının önerilmesini "AK Parti'nin Nur Serter'i aday göstermesi"ne benzetti.

"İHSANOĞLU İSTER KAZANSIN İSTER KAZANAMASIN..."

Koru, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun aday gösterilmesiyle ilgili olarak "İster kazansın ister kazanamasın, CHP artık farklı bir parti olmak zorunda... O içeriği nasıl dolduracaklar, kimlerle dolduracaklar... Öyle bir isim ki, AK Parti'nin Nur Serter'i aday göstermesi gibi bir şey... Dolayısıyla, eğer böylesine bir ters köşeyi düşünebilmişse CHP ve bundan medet umuyorsa ve gerçekten bir yarar getirecekse; diyelim ki oyların yüzde 40'ın üzerine çıkmasını sağlayacaksa, yolun bu olması gerektiğini göreceklerdir." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Fehmi Koru Ak Parti Ak Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

atillaatillaxyy@mynet.com:

Yıllarca zaman gazetesinde çalışıp ekmeğini yedin cemaatin. Şimdi hükümetin silahsoru olup ekmek yedigin cepheye kurşun sıkıyor sun. Bu kadar donmek insana hayir getirmez. Fehmi hangisi doğru.

11
11
yanıtYanıtla
çeto:

ulan fehmi yalakası devlet imkanlarından kursağını doldurdun diye,karı ayaklarını bırak erkekçe açıklamalarda bulun. bu arada kadın kelimesi sözün icabı olduğu için özür dilerim.senin gibi erkek olacağına,hayat kadınları baş tacımdır.

11
9
yanıtYanıtla
baba ali:

ilerdeki günlerde kılıcdaroğlu ve bahçeli istıfa edecek chp ve mhp tarafsız bir başkanın başkanlığında birleşecek durum öyle görunmekte zaten mhp olmasa chp barajı aşamaz gibi görunuyor

7
8
yanıtYanıtla
yaşar yaşamaz:

buda akpnın elamını karalama yapyor.

7
5
yanıtYanıtla
garip72:

fehmi koru geçen tv de avrupada seçim yapılıyor halkın 2 si katılıyor demişti çok duyarsızlarmış avrupada sistem oturmuş herşey tıkır tıkır ilerliyor herkes yasalar karşısında eşit ve tüm haklarını alıyorlar niye siyasetçilerin peşinden koşsun ki bizim ülkede insanları peşine takmış siyasetçiler biz gidersek siz gidersiniz biz gidersek siz ortada kalırsınız deyip insanları it gibi peşlerinden koşturuyorlar millette mal olunca böyle devam ediyor c.başkanlığı seçimini amma abarttılar meclisin gönderdiği yasayı 3.de onaylama durumu yokmu var kanallarda hergün aynı insanlara lak lak yaptırılıyor 77 milyon insan içinde başka kimse yokmu var ama düzen kendi gibi düşünen ve dediklerinden dışarı çıkmayan satılmışlara ihtiyaç var

3
1
yanıtYanıtla
iso:

balgattta fırtına olmuş iki binanın çatısı çökmüş ölü yok ama yaralı çok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title