Haberler

Koordinasyon toplantısı "edebiyatla" renklendi -

Edebiyata, özellikle de divan edebiyatına ilgisiyle bilinen Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, koordinasyon kurulu toplantısında anlattıklarını şiirlerle pekiştirdi.

Edebiyata, özellikle de divan edebiyatına ilgisiyle bilinen Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, koordinasyon kurulu toplantısında anlattıklarını şiirlerle pekiştirdi.

Vali Şahin, Devecihan Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda, kurul üyelerinin bir çoğuyla tokalaşarak, arka sıralarda oturan il müdürlerini de ön tarafa gelmeleri için esprili şekilde uyardı.

Konuşmasında koordinasyonun önemini vurgulayan Şahin, kendilerini hesaba çekebilen kişilerin başarılı olduklarını vurguladı. Konuşmasında sık sık Yunus Emre'nin beyitlerine yer veren Şahin, şunları anlattı:

"Ne diyor Yunus, 'Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, seni sıygaya çeken bir molla Kasım gelir'. Hepimize bir molla Kasım gerekli arkadaşlar. Valiye de memura da lazım bir Molla Kasım. Birimler arasındaki kopukluk devleti zaafa uğratır. Koordineyi sağlayacak olan da bizleriz. Bir araya gelerek koordineyi sağlamalı ancak bu tür toplantılarda anlatacaklarımızın özünü anlatmalıyız. Yunus'un dediği gibi 'Söz ola kese savaşı söz ola bitire başı'."

-"Bizde bürokrasi yok"

Şahin, Türk bürokrasisinin Osmanlı bürokrasisinin devamı olduğunu söyledi.

Japonya'da yaşadığı bir anıyı paylaşan Şahin, "Biz bazen 'Bu ne kadar bürokrasi' diye şikayet ediyoruz ya. Japonya'da bana bir 50 Japon Yen'i verecekler 25 yere imza attırdılar, 'Bu ne be Kardeşim' dedim. Biz kendimizi beğenmiyoruz ya bürokrasiye boğulduk diye. Başka ellerde neler neler var" diye konuştu.

Şahin'in konuşmasının ardından kurum temsilcileri, yatırım programlarında yılın altı ayında gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verdi.

-Edirne Valisi Dursun Ali Şahin

Kaynak: AA / Güncel

Dursun Ali Şahin Molla Kasım Japonya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title