Haberler

Konya İki Aile Arasında Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2'si Ağır 9 Yaralı

İki aile arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2'si ağır 9 yaralıKONYA'da daha önceden kavga nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında sokak ortasında çıkan kavgada karnından bıçaklanan 30 yaşındaki Fatih Koçak hayatını kaybederken, 2'si ağır 9 kişi de yaralandı.

İki aile arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2'si ağır 9 yaralı

KONYA'da daha önceden kavga nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında sokak ortasında çıkan kavgada karnından bıçaklanan 30 yaşındaki Fatih Koçak hayatını kaybederken, 2'si ağır 9 kişi de yaralandı.

Olay, saat 23.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesine bağlı Tepekent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre baba Mehmet Olgun bir hafta önce araba park etme mevzusu nedeniyle Koçak ailesinin çocukları tarafından darp edildi. Bu nedenle Koçak ve Olgun aileleri arasında husumet başladı. Bunun üzerine Mehmet Olgun'un çocukları ve yakınları dün akşam mahalle kahvesine giderek Koçak ailesinin çocukları ile kavgaya tutuştu. Mahalle sakinleri iki aileyi de ayırarak kahveden uzaklaştırdı. Evlerine giden Hüseyin, Bayram ve Osman Olgun kardeşler akrabalarını da yanına alarak evlerinin 50 metre uzağında oturan Koçak ailesinin evinin önüne gitti. İki aile arasında yaşanan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada Süleyman Koçak, Fatih Koçak, Ahmet Koçak, Mustafa Koçak, Ümmühan Koçak, Yasin Koçak, Sakine Hoşgör ile karşı taraftan Hüseyin, Bayram ve Osman Olgun bıçakla çeşitli yerlerinden yaralandı. İbhar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Mahalle sakinleri yaralıları otomobillere alarak hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Yolda karşılaşılan ambulanslara alınan yaralılar, kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı halde bahçede kanlar içinde yatan ancak olaydan yaklaşık 30 dakika sonra yakınları tarafından fark edilip hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Fatih Koçak, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Karnından yaralanan Mustafa ve Ahmet Koçak kardeşlerin ise hayati tehlikelirinin devam ettiği öğrenildi.

FACEBOOK HESABINDAN 'HEPİNİZE IZDIRAP OLACAĞIM' YAZMIŞ

Olaya karışan ve soruşturma kapsamında göz altına alınan Hüseyin Olgun'un, bir hafta önce Koçak ailesi için facebook hesabında, "55 yaşındaki bir kişiye 6-7 kişi nasıl daldınız. Hepinize ızdırap olacam. Adam nasıl hırpalanır ben size göstereceğim." yazısı paylaşması dikkat çekti. Jandarma, Fatih Koçak'ı kimin öldürdüğü belirlemek için çalışma başlattı. Olay ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Bayram Mehmet Olgun Ahmet Koçak Selçuklu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title