Haberler

Kongrede Ünlü Mankenin Yüzüne İple Germe Operasyonu

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Ulusal Medikal Estetik Kongresi'nde, ünlü manken Sema Şimşek'in yüzüne iple germe operasyonu uygulamalı olarak yapıldı.

Medikal Estetik Tıp Derneği (MESTDER) tarafından Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Cornelia Diamond Otel'de düzenlenen 1'inci Ulusal Medikal Estetik Kongresi'nde, MESTDER Başkanı Phd. Dr. İbrahim Devrim Gürsoy 'iple yüz germe' operasyonunu, ünlü manken Sema Şimşek üzerinde uygulamalı katılımcılara anlattı. Yöntem hakkında önce bilgi veren Gürsoy'un daha sonra kapalı bir ortamda yaptığı operasyon canlı yayınla katılımcılara izletildi.

Operasyonla ilgili bilgi veren Gürsoy, "İşlemimizin genel mantığı iple yüz restorasyonu ya da benim 'kolon- kiriş- çimento' dediğim uygulama tarzı. Kolonlar 'kok' dediğimiz balık sırtı dokuyu kaldırma özelliği taşıyan ipleri teşkil ediyor. Kirişler 'örümcek ağı' olarak ifade edilen hem kolonları güçlendirmek, sabitlemek hem de ciltte yeni kolojen sentezine yol açmak maksadıyla uygulanan ipler oluyor. Kiriş aşaması geçtikten sonra da çimentoyu yani elmacık hattı ve çene hattını belirginleştirmek amacıyla ve aynı zamanda kokları yani yüzleri asan ipleri güçlendirmek amacıyla 1- 3 mililitre kadar dolgu kullanıyoruz. Buna bağlı olarak da bir medikal estetik uygulama olarak tüm yüzde genel hatlarıyla bir toparlanma sağlayabiliyoruz. Bence medikal estetik uygulamalar içerisinde cerrahi dışı işlemler arasında en fazla doğal görüntüyü sağlayabilecek uygulama kombinasyonu bu" diye konuştu.

Manken Sema Şimşek'in ekran önünde son derece faal olduğunu kaydeden Gürsoy, "Sorunları çok ileri düzeyde değil, ufak- tefek sorunlar var ama bir anlamda korunmak onlar için de daha değerli yine bu nedenlerden ötürü. Güzel bir uygulama gerçekleştirdik" dedi.

Manken Sema Şimşek de "Bu uygulamaya ihtiyacım vardı. Önlem almak anlamında güzel bir uygulama" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sema Şimşek Antalya Belek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title