Haberler

Komedyen Fatih Çevikkollu Irkçılığı Ti'ye Aldı

Köln'deki bir alışveriş merkezinde sahne alan komedyen Fatih Çevikollu, kendisinin de iki yıl önce ırkçılığa maruz kaldığını ve Türkçe isimle ev kiralayamadığını açıkladı.

Köln'deki bir alışveriş merkezinde sahne alan komedyen Fatih Çevikollu, kendisinin de iki yıl önce ırkçılığa maruz kaldığını ve Türkçe isimle ev kiralayamadığını açıkladı.

ALMANYA'nın Köln kentinde Ulusrarası Irkçılıkla Mücadele Günü çerçevesinde sahneye çıkan ünlü komedyen Fatih Çevikkollu, ırkçılığı ti'ye aldı. Köln Arcaden'de bir alışveriş merkezinde kurulan stantta talk-show yapan Çevikkollu, 'Irkçılık iyi bir şeydir çünkü babalarımıza yapılan ırkçılık bizim bugün haklarımızı aramamıza vesile oluyor' diyerek, yaptığı esprilerle kendisini izleyenleri güldürdü. Daha önce kendisinin de çeşitli vesilelerle ırkçılığa maruz kaldığını açıklayan Fatih Çevikkollu, 'Birkaç yıl önce gazetede bulduğum bir daire için telefon edip, sizin ilanınızı okudum boş mu gelip görebilir miyim diye sordum. Karşı taraftaki adınız ne dedi. Bende Çevikkollu deyince daire gitti dedi. Yarım saat sonra tekrar arayıp adım Goebbels deyince, evet dairemiz boş lütfen gelin daire sizin olsun dediler. Bunlar var, yok değil' dedi.

TÜRKLER TİYATROYA İLGİ GÖSTERMİYOR

Gelecekteki projelerinden de bahseden Çevikkollu, 'Türkçe bir projem var. Bizim millet bilmiyor ve tiyatroya da gelmiyor, bu durum beni çok üzüyor. 'Görüntü Hanzo Sistem Hans' isimli projemiz 30 Mayıs günü Berlin'de Tiyatrom isimli tiyatroda sahne alacak ve farklı yerlerde de sergilemek istiyorum. Lütfen gösteriye gelin, buradaki bizim hayatımızı komik bir dille gösteren bir gösteri' şeklinde konuştu.

TÜRKÇEYE DEĞER VERİYORUM

Türk asıllı Bülent Ceylan ve Kaya Yanar gibi komedyenlerle iyi arkadaş olduğunu ancak Türkçe bilmemelerinin kendini çok üzdüğünü de sözlerine ekleyen Fatih Çevikollu, ana dilinizi mutlaka öğrenin mesajı vererek bir oyuncu olarak Türkçeye çok değer verdiğini söyledi. 'Çalışma alanım dildir' diyen Çevikkollu, Türkçesini daha da geliştirmek için zaman zaman çalışmalar yaptığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köln Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title