Haberler

Kocaoğlu'ndan Esprili Adaylık Sinyali: Mecbur Olacağım, Elim Mahkum!

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni dönemde yine aday olacağının sinyalini espriyle verdi: Projeleri bitiremezsem mecbur aday olacağım, bu şartlar altında elim mahkum.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayının birinci birleşimi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu idaresinde gerçekleşti.

"MECBUR ADAY OLACAĞIM, BU ŞARTLAR ALTINDA ELİM MAHKUM"

Oturumun dilek ve temenniler bölümünde söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm faaliyetlerini eleştirdi.

Başkan Kocaoğlu, Doğan'ın "2019'daki yerel seçimler yaklaşıyor. Yoksa 'Projeleri bitiremezsem yeniden aday olurum' mu diyeceksiniz. Projeler kağıt üzerinde kalmasın" sözlerine, "Mecbur olacağız artık. Bu şartlar altında elimiz mahkum" yanıtını verdi.

"İZMİRLİ İSTERSE YAPARIZ DİYORLAR, BUYURUN YAPIN"

Oturumda körfez geçişi projesi hakkında da konuşan Kocaoğlu, "İzmirli isterse yaparız diyorlar. Ben tüp geçidi, körfez geçişini istiyorum. Tartışmasız yapılmasını istiyorum. Madem hükümet İzmir'e bunu uygun görmüş, yapılmasından yanayım. Kimseye sormayın. Kuyruğa girip 'biz istiyoruz' mu diyeceğiz. Benim ağzımdan 80 defa çıktı bu. Hızlı tren ne zaman gelirse orada da karar verilirse Halkapınar otogar metrosu yapılacak. Buyurun yapın. İzmir'e kim ne yaparsa bangır bangır çıkar teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Kocaoğlu Bilal Doğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title