Haberler

Kocaeli Ile Trabzon'dan Uçak Seferlerine Destek

Başkan Karaosmanoğlu, Trabzon'u ziyaretinde belediye başkanı Gümrükçüoğlu'na da konuk oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Gümrükçüoğlu, Kocaeli-Trabzon arasında karşılıklı uçak seferlerinin başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu seferlerin sadece Kocaeli ile Trabzon'u değil, her iki ilin çevre illerini de ilgilendirdiğini söyledi. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Gümrükçüoğlu, uçak seferlerinin daha geniş kesimler tarafından kullanılması için karşılıklı olarak destek vereceklerini de ifade etti.

TRABZON BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalkan ilk uçakla Trabzon'a gitti. Geceyi Trabzon'da geçirdikten sonra ertesi gün Trabzon Havaalanı'ndan Kocaeli'ne kalkan ilk uçakla ilimize döndü. Başkan Karaosmanoğlu, Trabzon'da belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na da konuk oldu. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Gümrükçüoğlu, Kocaeli ile Trabzon arasında başlayan tarifeli uçak seferlerinin daha geniş kesimler tarafından duyulması ve kullanılmasında gayret göstereceklerini vurguladı.

İKİ KENT ARASINDA İLİŞKİLER GELİŞECEK

Başkan Karaosmanoğlu'na Trabzon Belediyesi'ni ziyaretinde Başkan Danışmanı Ömer Polat ile Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu ile Kocaeli heyetini Trabzon'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, ''Kocaeli ile Trabzon arasında direkt uçuşların başlatılması iki kent arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesi açısından önemli olmuştur. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyecilikte çok tecrübeli bir ağabeyimizdir. Biz de kendilerinin tecrübelerinden istifade etmeye gayret gösteriyoruz. Kocaelili hemşerilerime saygı ve sevgilerimizi gönderiyorum" ifadesini kullandı.

KOCAELİ'Nİ ÖRNEK ALIYORUZ

Kocaeli'nde yapılan hizmetleri gördükçe mutluluk duyduklarını ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni kendilerine örnek aldıklarını söyleyen Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, projeleri incelemek üzere Kocaeli'ne Trabzon'dan ekipler gönderdiklerini de sözlerine ekledi. Kocaeli-Trabzon hattında uçak seferlerinin başlamasının her iki kent için önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu da, ''Belediyecilik anlamında Trabzon'da gerçekten çok güzel işler yapılıyor. Trabzon, tarihi bir kentimiz. Coğrafi koşullar ve arazi şartları zor. Buna rağmen şunu görüyorum ki, son üç yılda her gelişimde bu kente bir güzellik katılıyor. Trabzon'u daha canlı, daha güzel ve daha diri gördüm. İnanıyorum ki bundan sonra yapılacak çalışmalarla Trabzon daha güzel bir kent haline gelecek. Bütün Trabzonlu hemşerilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" şeklinde konuştu.

ŞENER KAHVALTIDA AĞIRLADI

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu ile Kocaeli heyeti, Trabzon'un tarihi mekanlarını da dolaşma imkanı buldu. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, Başkan Karaosmanoğlu ile Kocaeli heyetini Trabzonspor Tesisleri'ndeki kahvaltıda ağırladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Bipolar adam dehşet saçtı! Eşini boğduktan sonra kendini astı

Bipolar adam dehşet saçtı! Eşini boğduktan sonra kendini astı

Bakmadan Geçme

7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? Zilhicce ayı ne zaman başlıyor? Zilhicce orucu ne zaman tutulur? Zilhicce ayında hangi ibadetler yapılır? Memur, SSK ve BAĞ-KUR emeklileri Temmuz maaş zam oranı belli oldu mu? 2024 Temmuz zam oranı ne olacak? BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN 2024? #129492 Babalar günü hangi gün, Haziran'ın kaçında? #127873 KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ 2024! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli ikramiyesi sorgulama Fenerbahçe seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi gün, nerede yapılacak? Burcu Kara ne ameliyatı oldu? Burcu Kara'nın sağlık durumu nasıl? Işın Karaca kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Işın Karaca kaç yaşında, nereli? Işın Karaca biyografisi!
Benzin ve motorine indirim! Fiyatlar gece yarısı güncellendi

Benzin ve motorine indirim! Fiyatlar gece yarısı güncellendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title