Haberler

Kocaeli'deki Trafik Kazası, Güvenlik Kamerasında

Karamürsel ilçesinde ilköğretim öğrencisi Bayram Varol'un öldüğü trafik kazası, güvenlik kameralarına yansıdı.

Karamürsel ilçesinde ilköğretim öğrencisi Bayram Varol'un öldüğü trafik kazası, güvenlik kameralarına yansıdı.

Karamürsel'de 12 Mayıs Pazar günü meydana gelen ve 13 yaşındaki Bayram Varol'un hayatını kaybettiği trafik kazası, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerince kaydedildi.

Görüntülerde, caddede yürüyen Bekir İlhami Nedime Calp Ortaokulu 7. sınıfı öğrencisi Varol'un sokakta başıboş dolaşan bir köpekle karşılaşma anı ve köpeğin kovalaması yer alıyor.

Kendisini kovalayan köpekten kaçarak kurtulmaya çalışan Varol'un, aniden D-130 karayoluna çıkması ve bu sırada Yalova istikametinde seyir halindeki özel bir havayolu şirketine ait 41 PG 262 plakalı servis minibüsünün çocuğa çarpması, güvenlik kameralarına yansıdı.

Söz konusu görüntülerde, çarpmanın etkisiyle Varol'un yaklaşık 20 uzağa savrulması ve olayın ardından çevredeki vatandaşların koşuşturma anları da yer alıyor.

Karamürsel Bekir İlhami Nedime Calp Ortaokulu 7. sınıfı öğrencisi Bayram Varol, 13 Mayıs Pazartesi günü Merkez Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Oluklu köyünde toprağa verilmişti.

Olayın ardından gözaltına alınan minibüs sürücüsü B.A, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı. - KOCAELİ

Kaynak: AA / Güncel

Bayram Varol Karamürsel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title