Haberler

Kocadon'a Yoğun İlgi

Muğla'nın Bodrum İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 4 yıllık icraatları ve yapacaklarını anlatırken kendisine sevgi gösterisi yapıldı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 4 yıllık icraatları ve yapacaklarını anlatırken kendisine sevgi gösterisi yapıldı.

Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi'nde düzenlenen '4 yıllık icraat' toplantısına gelen Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, folklor gösterileri, çiçek ve konfetilerle karşılandı. Kocadon'u dinlemeye gelen çok sayıda kişi arasında modacı Cemil İpekçi, Gümüşlük Belediye Başkanı DP'li Mehmet Tire de yer aldı. Sinevizyon gösterisiyle Bodrum'da yapılan alt ve üstyapı, eğitim, sağlık ve spor alanlarındaki yatırımlar ilçenin eksi ve yeni hali anlatıldı. Kocadon'un tutuklanmasının gösterildiği sırada salondakiler alkışladı. Başkan Kocadon eşi Hülya Kocadon ile katıldığı toplantıda gözyaşlarını tutamadı.

Daha sonra konuşan Kocadon, kentsel değişim projesi kapsamında 'Bugüne kadar ilçede en fazla yıkımı yapan belediye başkanı' olduğunu belirterek, "Buna rağmen ne bir esnafımdan ne de bir konut sahibinden tek olumsuz cümle duymadım. Çünkü yaptığımız tüm işler yasal ve Bodrum'u güzelleştirmek, modernleştirmek içindi. Dört yıl önce başkan olduğumda vadettiğimiz 77 projenin 66'sını hayata geçirdik. Diğerlerini de bir yıl içerisinde tamamlayacağız" dedi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title