Haberler

KOÇ: "Çayırova Sevgisinde Herkesle Buluşacağız"

Güncelleme:

"Bir kesimin değil herkesin başkanı olmak istiyorum"

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, Çağdaşkent'te ziyaret ettiği bir evde vatandaşlarla proje sunumu yaptı. Koç, hem söz verdiği projeleri bir bir hayata geçireceğini hem de vatandaşlarla bu süreçte kurduğu mükemmel diyaloğları aynen devam ettireceklerini söyledi. Koç, "30 mart'ta göreve geldiğimizde, yine siz bizim değil, biz sizin kapınıza geleceğiz. Hem de isteklerinizi, memnuniyetinizi sormaya geleceğiz"diye iddialı açıklamalarda bundu.

ÇAYIROVA SEVGİSİNDE HERKESLE BİRLEŞECEĞİZ

Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, "Çayırova'nın işin ehli, tecrübeli, belediyeciliği bilen, hakları için mücadele eden, yetimin ve mazlumun hakkını yedirmeyen, proje üreten ve uygulayan bir belediye başkanı ve yönetimine ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, "30 Mart'ta iktidara geleceğimizden kuşku yok. Vatandaşlarımızda bunu biliyor. Biz projelerimizi iktidar olmanın gücü ve oldu bitti ile değil, büyük vatandaş desteği ile yapmak istiyoruz. Onun için ısrarla ev ev yapacaklarımızı anlatıyorum. Rakiplerimizi karalamak yerine, kendi yapacaklarımızı anlatıyorum. Karalama ve boş laflar yapacağı işi olmayanların işidir.Bir sevgi çemberi oluşturmak istiyorum. Halk kimi seçtiğini yakından tanısın istiyorum. Siyasi görüşü ne olursa olsun, herkesi kucaklayan ve herkesin başkanı olmak istiyorum. "dedi.

ÇAĞDAŞKENT BİZİM GÖZAĞRIMIZ, SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Koç, önüne aldığı proje kitapçığını tek tek, ayrıntılarıyla anlattı. Herkes her şeyi öğrenmeli diyen Koç, "Sınırların yeniden tesbiti projesi, çöp kenteynerlerinin yer altına alınması, kültür sanat merkezi ve nikah salonları, Şekerpınar Belediye ek hizmet binası, uluslararası fuar merkezi, tam teşekküllü spor tesisleri, Fatih Caddesi 3 adet katlı otopark projesi, emekli dinlenme evleri, sağlık bakanlığı işbirliği ile şehir hastanesi, ambulans helikopter projesi, kent meydanı projesi,tüm imar sorunlarının çözümü, çocuk eğlence köyü, mevcut TOKİ konutları özel sorun çözüm projesi, küçük sanayi sitesi ve kapalı pazar. Ve Çağdaşkent'in tüm sorunlarını çözeceğiz"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Timur Koç Çayırova Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title