Haberler

"Kızıl Ajan" Anna Chapman, Antalya'da Kendi Koleksiyonunu Sergileyecek

"Kızıl ajan" olarak bilinen Rus Anna Chapman'ın tüm tasarımları kendisine ait 100 parçalık koleksiyonunu Antalya'da sergileyeceği belirtildi.

"Kızıl ajan" olarak bilinen Rus Anna Chapman'ın, Antalya'da 8-13 Ocak tarihlerinde düzenlenecek 17. Dosso Dossi Fashion Show'da tüm tasarımları kendisine ait 100 parçalık koleksiyonunu sergileyeceği bildirildi.

ABD'de yakalanan Rus ajanı Anna Chapman'ın ilk kez podyuma çıktığı Dosso Dossi Fashion Show'da 40 metrekarelik alanda kendi koleksiyonunu tanıtacağı kaydedildi. Giydiği kıyafetlerin büyük bir bölümünü kendi tasarlayan Chapman, Antalya'daki dünya lansmanı için 100 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı.

Chapman'ın günlük abiye kıyafetlerden oluşan koleksiyonunda Türk kumaşlarını kullandığı ifade edildi.

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Chapman'ın koleksiyonunda günlük fakat oldukça şık kıyafetlerin yer aldığını bildirdi. Eraslan, Chapman'ın hedefinin kendi mağazasını açarak dünya çapında bir marka yaratmak olduğunu vurguladı. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

anna chapman kızıl ajan Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title