Haberler

Kırşehir'de 16 ortaokul öğrencisi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Kırşehir'deki Cacabey Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte yedikleri yemekten sonra baş dönmesi, halsizlik ve mide bulantısı şikayeti yaşayan 16 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrenciler tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Kırşehir'de, 'Yerli Malı Haftası' etkinliğinde okula getirilen yiyeceklerden yedikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 15 öğrencinin ardından 1 öğrenci daha hastaneye başvurdu. Öğrencilerin durumu hakkında Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Cacabey Ortaokulu'nda yapılan yerli malı etkinlikleri kapsamında öğrenciler tarafından getirilen yiyeceklerden kaynaklanan ve 16 öğrencimizde görülen karın ağrısı şikayeti nedeniyle okul müdürlüğü tarafından sağlık ekiplerine haber verilmiştir. Bu öğrenciler sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye sevk edilmiştir. Sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenelerin ardından ciddi bir durum olmadığı tespit edilmiş ve öğrencilerimiz hastanede yapılan ilk kontrol ve tedavilerinin ardından evlerine gönderilmiştir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mide bulantısı Baş Dönmesi Kırşehir Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title