Haberler

İmamı darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı: Sürekli ezan okuyup başımızı şişiriyorsun

Güncelleme:

Kırklareli'nin Vize ilçesinde köy cami imamını darbettiği iddia edilen zanlı gözaltına alındı. İmam, zanlının "Sürekli ezan okuyup başımızı şişiriyorsun" dediğini iddia etti.

Küçükyayla Köyü Camisi imamı E.K, sabah ezanını okuduğu sırada zanlı S.T. tarafından darbedildiğini ileri sürerek Vize Jandarma Komutanlığına müracaat etti.Şüphelinin kendisine ait otomobile de zarar verdiğini iddia eden imam, S.T'den şikayetçi oldu.

"SÜREKLİ EZAN OKUYUP BAŞIMIZI ŞİŞİRİYORSUN"

İmam E.K. ifadesinde zanlının kendisine "Sürekli ezan okuyup duruyorsun, başımızı şişiriyorsun." diyerek saldırdığını belirttiği öğrenildi. Jandarma ekiplerince S.T, gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Cami Vize Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

MURAT DOĞAN:

Depreme denk gelecek klişelerdenmiş işte nasip

134
33
yanıtYanıtla
x girilmez:

geliyor gelmekte olan

123
40
yanıtYanıtla
Ali KARA :

İmam'a saldıracağına camisi olmayıp kilise olan bir yere taşın ezan sesi duymazsın o zaman. bir Müslüman ezandan rahatsız olamaz, oluyorsa imanını sorgulaması lazım diye düşünüyorum.

61
12
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

CHP nin ayak sesleri duyuluyor

39
23
yanıtYanıtla
Hakikat Ehli:

CHP nin ayak sesleri değil, toplumu siyaseten ayrıştıra, camilere siyasete bulayıp toplumu ayrıştıranların ürünleri bunlar. Camiye imama saygı bırakmadılar. İmamların birer akp üyesi gibi davranması bu ayrışmanın ekmeğine bal sürdü. İşte yaşananların sebebi bu.

yanıt1
yanıt2
mardinli yiğit:

trakya tarafları din iman bilmez.

35
26
yanıtYanıtla
Hakikat Ehli:

Trakya çevresi sadece yobaz değildir. Din de bilir iman da. Ybazlıkla dindarlığı karıştırmayın. Münferit olayın sorumluluğunu tüm trakya halkına yıkamazsın. O zaman birileri de çıkar her sarıklı cübbeli domuz bağcı der.

yanıt2
yanıt1
VaioNokia:

"Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli, ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli..."

13
3
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Git kilise çani dinle ozaman!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title