Haberler

Kırklareli'de Üniversiteliler '15 Temmuz Fotoğraf' Sergisi Açtı

Kırklareli'de üniversiteliler '15 Temmuz fotoğraf' sergisi açtıKIRKLARELİ Üniversitesi öğrencileri darbe girişimi sırasında çekilen fotoğraflardan oluşan '15 Temmuz fotoğraf' sergisi açtı.

Kırklareli'de üniversiteliler '15 Temmuz fotoğraf' sergisi açtı

KIRKLARELİ Üniversitesi öğrencileri darbe girişimi sırasında çekilen fotoğraflardan oluşan '15 Temmuz fotoğraf' sergisi açtı.

Kırklareli Üniversitesi Genç Gönüllüler Kulübü ve Kırklareli Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nün ortak çalışması ile Kayalı Kampusü'nde darbe girişi sırasında çekilen 35 fotoğrafın yer aldığı '15 Temmuz fotoğraf' sergisi açtı. Serginin açılışına Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, akademik personel ile öğrenciler katıldı. Sergideki fotoğrafları tek tek inceleyen rektör Prof. Dr Aykaç, "Gençlerin 15 Temmuz gecesi milletimiz tarafından yazılan kahramanlığa sahip çıkmaları, ülkemizin geleceği için bizlere umut veriyor. Ben gençlerimizi bu konuda tebrik ediyorum. Vatan, bayrak söz konusu olduğunda diğer farklılıklarımızı bir kenara itip el ele vermeliyiz. Sevgiye barışa çok ihtiyacımız var. Bundan sonra vatanımızın böyle şeylere maruz kalmaması için gençlerimizin bu duygularla büyümese lazım. Bu bilinci diri tutmamız lazım" dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aykaç Kırklareli Kayalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title