Haberler

Polis Memurunun Sır İntiharı

Güncelleme:

Kırıkkale'de annesiyle yaşayan polis memuru gece yarısı odasında intihar etmiş şekilde bulundu.

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın 3'ncü katında annesi Ruhan Yıldırım ile yaşayan polis memuru Kenan Yıldırım, gece yarısı saat 01.00 sıralarında görevinden döndükten sonra yorgun olduğunu söyleyerek odasına çekildi. Anne Yıldırım, oğlunun eve geç geldiğini ve yorgun olduğu düşüncesiyle öğle saatlerine kadar uyuması için odasına girmedi. Öğle saatlerinde oğlunun odasına giren Ruhan Yıldırım, oğlunun cansız bedeniyle karşılaşınca feryat ederek bağırmaya başladı. Komşularının polisi arayarak bilgi vermesi üzerine Kenan Yıldırım'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı'nın ilk incelemesinin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yıldırım'ın yakınları, 4 yıl önce ilk eşinden ayrılan ve bir çocuk babası olan polis memurunun Kırıkkale de bir okulda öğretmenlik yapan 33 yaşındaki Z.Ç ile arkadaşlık yaptığı, olaydan bir gün önce tartışarak ayrıldıklarını ve bunalıma girmiş olabileceğini iddia ettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Yıldırım Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

HZ MEHDİ:

bu polisin boşanma kararını veren hakimi kurşunlaması gerekirdi buradan çağrı yapıyorum eyyyyy boşanan erkekler karınızı,çocuğunuzu vede kendinizi öldürmeyin sizin boşanmanıza karar veren hakimleri öldürün zaten bu devletinde hakimlerinide ben yok edeceğim bendeniz mehtiyim iki yıl sonra devleti ortadan kaldıracağım

0
3
yanıtYanıtla
polis savaş:

kenan abimmmm

3
0
yanıtYanıtla
serkan:

allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title