Haberler

Kırca: Birand'ın Acısı Dünden Daha Fazla

Güncelleme:

Gazeteci Ali Kırca, Mehmet Ali Birand'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Mehmet Ali Birand'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Gazeteci Ali Kırca, "Birand'sız ilk güne uyandık. Emin olun acısı dünden daha fazla. Öyle anlaşılıyor ki birkaç gün sonra

yokluğunu ne anlama geldiğini daha iyi anlayacağız" dedi.

Gazeteci Ali Kırca dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci Mehmet Ali Birand'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretine Birand ile aralarında alay konusu olan kırmızı atkı ile geldiği görülen Kırca, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Ali Kırca, "Birand'sız ilk güne uyandık. Emin olun acısı dünden daha fazla. Öyle anlaşılıyor ki birkaç gün sonra

yokluğunu ne anlama geldiğini daha iyi anlayacağız. Sadece bizler için, benim gibi hayatın onunla paylaşanlar için değil ama izleyiciler için onun yokluğu zamanla daha çok fark edilecek. Çok farklı bir gazeteci televizyoncuydu. Türkiye onun sayesinde konuşulması tartışılması sorunlu olan pek çok konuyu konuşabildi" dedi.

Birand'ın Türkiye'nin geldiği noktada önemli bir payı olduğunu ifade eden Kırca, "1982 'den beri ekran macerasında o yolculuğu birlikte yaptığımız için kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum. Güzel anıları paylaştık onunla" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Birand Ali Kırca Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title