Haberler

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bitlis'te 150 Fakir Aileye Gıda ve Giyim Yardımında Bulundu

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Bitlis'in Hizan İlçesinde 150 Fakir Aileye Gıda ve Giyim Yardımında Bulundu.

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Bitlis'in Hizan ilçesinde 150 fakir aileye gıda ve giyim yardımında bulundu.

Derneğin Bursa Şube Başkanlığı'ndan ilçeye gelen 33 kişilik bir ekip, kapı kapı dolaşarak fakir vatandaşlara gıda ve giyim malzemesi dağıttı. Üyeler adına bir açıklama yapan Veysi Polo, bu tür yardımların insanlar arasında kaynaşma ve dayanışma duygusunu geliştirdiğini söyledi. Bu amaçla 33 kişilik bir ekiple, Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı 10 köye yardım yaptıklarını anlatan Polo, "Gıda yardımıyla fakir insanları bir nebze de olsa sevindirmeyi amaçladık. İhtiyaç sahibi insanımızın gözlerindeki sevinç bizi çok mutlu etti. Onlara az da olsa bir katkımız olmuşsa ne mutlu bizelere" dedi. Polo, yardım dağıtımı esnasında kendilerine yardımcı olan yetkililere de teşekkür etti.

(EKİP-ŞA-Y) 27.04.2008 15:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title