Haberler

Kilitli Kaldığı Otomobilin Camı Kırılarak Kurtarıldı

Konya'da Kızı Tarafından Kilitlenen Otomobilde Beklemesi İçin Bırakılan Yaşlı Kadın Fenalaşınca Kelebek Cam Kırılarak Kurtarıldı.

Konya'da kızı tarafından kilitlenen otomobilde beklemesi için bırakılan yaşlı kadın fenalaşınca kelebek cam kırılarak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, annesiyle birlikte babasını Karatay ilçesi Şerafettin Caddesi üzerindeki Hekimoğlu İşhanı'nda bulunan bir doktora muayeneye getiren Dilek Aksoy, 70 yaşındaki annesi Müfide Karagül'ü beklemesi için otomobilde bıraktı ve giderken otomobilin kapılarını kilitledi. Camları kapalı otomobil içinde kalan Müfide Karagül, bir süre sonra aşırı sıcak nedeniyle fenalık geçirdi. Çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin kelebek camını kırarak yaşlı kadını araç

içinden çıkardı. Çevredeki bir eczaneye götürülen yaşlı kadına burada müdahale edilerek kendine gelmesi sağlandı. Bir süre sonra gelen kızı Dilek Aksoy, annesini ve babasını da yanına alarak aynı otomobille uzaklaştı.

(MÇ-İP-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title