Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan festival ve konserlerin iptal edilmesine sert tepki: Valileri uyarıyorum, öyle kafanıza göre yasaklayamazsınız

Güncelleme:

Milyon Fest Fethiye festivali Muğla Valiliği'nce iptal edildi. Bununla birlikte son 4 ayda Türkiye'de 14 festival ve konser iptal edilirken Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili sert bir tepki göstererek "Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz? Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!" dedi.

Türkiye'nin en büyük müzik festivalleri arasında yer alan ve bu yıl 1-4 Eylül günleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi. Bu festivalin de iptal edilmesiyle sosyal medyada son aylarda Türkiye'de iptal edilen konser ve festivaller gündem oldu.

SON 4 AYDA İPTAL EDİLEN 14. ORGANİZASYON

Türkiye'de son 4 ayda; Eskişehir Anadolu Fest, Niyazi Koyunca Pendik Konseri, Zonguldak Kozlu Mizik Festivali, Munzur Küktür ve Doğa Festivali, Kazdağı Ekoloji Festivali, Gökçeada Meryem Ana Panayırı, ODTÜ Bahar Şenliği, Muş Metin-Kemal Kahraman Konseri, Aynur Doğan Bursa ve Kocaeli Konserleri, Başkent Kültür Yolu Festibali Miae Konseri, Başkent Kültür Yolu Festivali Ara Malikian Konseri, Apolas Lermi Denizli ve Bostancı Konserleri ve son olarak Milyon Fest Fethiye çeşitli nedenler gösterilerek iptal edildi.

VALİLERİ UYARIYORUM: BOYNUMUZU EĞECEĞİZ Mİ ZANNEDİYORSUNUZ?

İptal kararlarına tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz?" dedi.

"MİLYONLARI KARŞINIZDA BULACAKSINIZ, ŞAKŞAKÇILIK YAPMAYIN"

Sözlerini sürdüren Kılıçdaroğlu, "Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan festival ve konserlerin iptal edilmesine sert tepki: Valileri uyarıyorum

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (28)

osman kara kara:

Sanata,müziğe neden bu kadar karşısınız anlamıyorum. HAngi devirde yaşıyoruz! Gençleri kızdırmayın.

32
38
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Kararlar doğru gürültü kirliliği.Sabah ezanından rahatsız olan güruh bu edepsizliğe özgürlük diyor.

42
27
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

Bu konserlerin hepsi propaganda

36
25
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

ben bizzat zeytinli rock festivaline giderek gençliğin uyuşturucu ve alkol, zina bataklığına batarak ter kokusu, idrar kokusu ve hijyensiz ortamlarını görerek bunu sanki özgürlük gibi göstermeye çalışanlara acıyorum. Evladınız için laik gördüğünüz yerler öyle yerler mi?

37
23
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Nasil Cami'ye gitmek gitmemek insanin kendi tercihiyse, ise gitmek de insanin tercihi. Sana gore turlu olumsuzluklari olan konsere de giden gider. Sen gitmeyeceksin diye kimse gitmesin mi, yasak mi olsun?

yanıt19
yanıt22
Zulkarneyn :

Ic Minnak, Özgürlük göz göre göre bir nesilin yok edilmesi demek değildir.

yanıt15
yanıt11
sadece kadir:

BU HANGİ SIFATLA VALİLERİ TEHDİT EDİYOR Kİ. VE YAPTIĞI TÜM AÇIKLAMALARDA PROVOKE İFADELER VAR. SAVCILIK BENCE BUNUN SİYASİ HAYATINI BİTİRMELİ. ANLADIĞI EN GÜZEL ŞEY PROVOKE YAPMAK.

36
23
yanıtYanıtla
Ber Ceza:

5 dakikalık ezanın sesinden rahatsız olanların özgürlük direnişi yaptığı kişilerin olduğu ülkedir Türkiye.yuh size tüh size yazık size.yasasin İslam

27
24
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Devleti verirseniz bunlara hergun konser eylence vur çatlasın layla lom kafalar güzelken ülkeyi kaybeder bu gençlik sahip çıkalım evlatlarımıza dinden korkan bu ülkede kalmasin

23
14
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

sana oy moy yok. daha yetkin yokken ne olduğunu belli ettin. bir de Allah muhafaza yetkin olsa var ya milletin değerlerini ayaklar altına alırsın. lgbt türk aile yapısını bozmuyor diyen de sensin sapkın festivallere destek veren de. git burdan

21
10
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title