Haberler

"Keşke Bize Bir Mektup Bıraksaydı"

Güncelleme:

İntihar eden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Gökhan Budak'ın eşi, çıkan haberlerden rahatsız olduğunu söyledi.

Hafta sonu tatili için geldiği Atatürk Üniversitesi yerleşkesindeki lojmanda geçen cumartesi günü intihar eden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak'ın eşi Sibel Budak, medyada yer alan iddialardan rahatsız olduğunu dile getirdi. Ev kadını Sibel Budak'ın, yakın çevresine "Keşke eşim bize bir mektup bıraksaydı" dediği belirtildi.

Atatürk Üniversitesi yerleşkesi içinde bulunan 60 numaralı lojmanda eşi Sibel, çocukları Emre (13), Aykan (17) ve kayınvalidesinin bulunduğu sırada banyoya giren ve burada ilaç aldıktan sonra bileklerini kesen Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Budak (45), dördüncü kattaki balkondan atladı. Kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde tüm çabalara karşın kurtarılamayan Prof. Dr. Budak'ın cenazesi doğum yeri olan Erzurum'un Olur İlçesi'nde toprağa verildi. Büyük bir şok yaşadıklarını yakın çevresine anlatan eşi Sibel Budak'ın, "Neden böyle bir şey yaptı biz de bilmiyoruz. Keşke bize bir mektup bıraksaydı. Niçin böyle yaptığına bir türlü anlam veremiyoruz. Yaşadığımız sürece eşimin neden böyle bir ölümü seçtiğini araştıracağız" dediği belirtildi.

'İNTİHAR EDEN DİĞER REKTÖRLE İLGİSİ YOK'

Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Durak, intihar ederek yaşamına son veren Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak ile 20 yıldan beri Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalı'nda çalıştıklarını, ayrıca aynı lojmanda komşu olduklarını söyledi. Prof. Budak ile 2 yıl önce intihar eden Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap arasında aynı bölümden olmaları dışında hiçbir bağ bulunmadığına işaret eden Prof. Dr. Rıdvan Durak, " Arkadaşımız Bayburt'a ilk günden çocukları ve ailesini de götürdü. Herhangi bir ilaç kullanmıyordu. Çok sevecen, samimi, munis, sürekli şakalaşan hayat dolu bir insandı. İş hayatında ve ailesi ile bir problemi yoktu" dedi. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Bayburt Üniversitesi Gökhan Budak Sibel Budak Politika Güncel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 28 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 28 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 28 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Adalet Bakanlığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugünün (28 Mayıs) kararları neler? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title